Setari Cookie-uri

Campania umanitară Fii Moș Crăciun pentru copiii la care moșului îi este prea greu să ajungă, între 13 - 19 decembrie

Asociația Create Yourself derulează din nou în luna decembrie campania Fii Moș Crăciun pentru o zi, prin care își propune să aducă bucurie de sărbători unor copii la care moșul nu poate ajunge.

comunicat de presa: Moș Crăciun pentru o zi este o campanie umanitară cu tradiție, organizată în ultimii 10 ani care, cu ajutorul voluntarilor și donatorilor, a reușit să ajungă în casele a mai mult de 1.800 de copii. Anul acesta, campania de strângere de donații se va derula între 13 – 19 decembrie, urmând ca, pe 23 decembrie, cadourile să fie livrate micilor destinatari.

Fii Moș Crăciun pentru o zi are misiunea de a ajunge cu daruri la sute de familii de români cu o situație materială modestă și să ofere copiilor lor ocazia de a zâmbi cu toată inima, măcar de Crăciun. Anul acesta, Moșul a ales sa meargă în județele Vaslui și Bacău și are o listă lungă, cu 800 de copii, din comunele Grivița, Bogdănești, Bogdănița, Bogdana, Alexandru Vlahuță, Dragomirești, Ivănești, Poinești, Răchinoasa, Colonești, Pincești, Corbasca.

Citește și:

Prin această campanie, oricine poate afla cum este să fii Moș Crăciun, dăruind copiilor haine, încălțăminte, jucării, rechizite, cărți, alimente neperisabile, dulciuri ori produse de igienă, donând bani sau înscriindu-se ca voluntar prin formularele aflate pe siteul campaniei.

Donațiile constând în bunuri materiale (noi sau second hand, dar în stare bună) vor fi colectate în perioada 13 - 19 decembrie, la adresa asociației din Strada Academiei, nr. 15, sector 1, București, în intervalul orar 10:00 - 18:00. Cei ce trimit prin curier sau aduc personal donațiile pot ajuta la sortarea lor dacă atașează un bilet cu vârsta ideală a destinatarului, măsura la haine sau încălțăminte și dacă se potrivesc mai bine unei fetițe sau unui băiețel.

Citește și:

O altă posibilitate de a deveni Moș Crăciun pentru o zi este fie ajutorul la pregătirea cadourilor, sortând și distribuind donațiile în perioada 16 - 22 decembrie la sediul asociației, sau promovând această inițiativă pe rețelele sociale. La sfârșitul campaniei, pe 23 decembrie, cadourile vor fi distribuite către micii destinatari pentru ca niciunul din ei să nu se trezească în dimineața Crăciunului fără o mică bucurie.

Până în prezent, campania Fii Moș Crăciun Pentru o zi a adus o rază de lumină în preajma Crăciunului în casele a mai mult de 1.800 de copii, iar anul acesta și-a propus să ajungă la 800 de copii, mai mult decât în orice alt an de până acum.

Website campanie: www.fiimoscraciunpentruozi.ro

Facebook: https://www.facebook.com/mosulumanitar/

Citește și:

Eveniment: https://www.facebook.com/events/960102211379723

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.