Setari Cookie-uri

9 Mesaje extrem de importante pe care Universul vrea să ți le amintești înainte de finalul anului 2021 

Arată cine ești cu adevărat. Te-ai născut să fii reală... nu te-ai născut pentru a fi perfectă. Ești aici pentru a fi tu, nu pentru a fi ceea ce altcineva vrea să fii. Protejează-te atunci când cineva încearcă să te schimbe. 

1. Este momentul să te accepți pentru ceea ce ești. Cu bune și cu rele. Cu calități și cu defecte. Cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Cu fericire și tristețe. Cu zâmbete și lacrimi. Tu ești unică pe această lume, nimeni nu mai este ca tine. Așa că iubește-te și fă-ți sufletul să fie mândru de tine!

2. Clarifică-ți prioritățile. Peste 20 de ani nu va mai conta problema cu care te confrunți astăzi, nici cum arată părul tău și nici ce haine ți-ai cumpărat. Ceea ce va conta cu adevărat este cum ai iubit, ce ai învățat și cum ai pus în practică lecții primite.

3. Asumă-ți întreaga responsabilitate pentru obiectivele tale. Dacă vrei cu adevărat să se întâmple lucruri bune în viața ta, trebuie să le faci tu însăți. Nu poți să stai și să aștepți, sperând că te va ajuta altcineva. Tu singură îți creezi propriul viitor. Să nu crezi niciodată că destinul tău este legat de acțiunile și alegerile celorlalți.

Citește și:

4. Cunoaște-ți valoarea. Când cineva se poartă cu tine ca și cum ai fi doar una dintre multele opțiuni pe care le are, ajută-l să își restrângă alegerile, eliminându-te singură din ecuație. Uneori trebuie să încerci să nu îți pese, indiferent de cât de mult doare. Pentru că uneori poți să însemni aproape nimic pentru cineva care înseamnă enorm pentru tine. Și această acțiune nu este mândrie - este respect de sine. Nu te aștepta să vezi schimbări pozitive în viața ta dacă te înconjori de oameni negativi.

5. Nu lăsa ca vechile tale probleme să îți anuleze visurile. Învață să renunți la lucrurile pe care nu le poți controla. Nu trăi în trecut, nu te mai lega de ce s-a întâmplat și nu mai permite mâniei să crească în sufletul tău. Fă pace cu trecutul, lasă-l în spate și vei putea să trăiești în pace.

Citește și:

6. Alege lucrurile care contează cu adevărat. Problema oamenilor este că ei știu ce contează, însă nu aleg acel lucru. Aleg greșit. Sunt distrași de viață, de oameni, de întâmplări, de societate. Ei nu pun pe primul loc ce contează cu adevărat.

7. Iubește-te! Nu mai aștepta să primești iubire de la altcineva. Iubește-te singură... pentru că adevărată iubire ți-o oferi din inimă. Nu o căuta în altă parte, caut-o în sufletul tău. Și învață să te pui pe primul loc, să ai grijă de tine, să te iubești necondiționat.

8. Arată cine ești cu adevărat. Te-ai născut să fii reală... nu te-ai născut pentru a fi perfectă. Ești aici pentru a fi tu, nu pentru a fi ceea ce altcineva vrea să fii. Protejează-te atunci când cineva încearcă să te schimbe.

Citește și:

9. Nu renunța niciodată la tine. Aceasta este viața ta. Schimb-o așa cum vrei tu să o schimbi... pentru că dacă nu o faci tu, altcineva o va face. Niciodată nu este prea târziu să devii ceea ce ai fi putut fi. Continuă să înveți, să te adaptezi și să crești. Continuă această călătorie de a deveni cea mai bună versiune a ta.

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.