Setari Cookie-uri

Pe 19 decembrie răsare Ultima Lună Plină a anului 2021. Sfârșitul cheamă un nou început

În această perioadă Universul ne pregătește pentru un nou început. Luna Plină vine pentru a ne reaminti că este momentul să dăm pagina și să începem o nouă viață. Să nu ne fie teamă să o luăm de la capăt, s-ar putea să ne placă noua noastră poveste. 

Ziua de 19 decembrie este una cu adevărat specială, cu evenimente importante în cosmos: Venus, Chiron și Lună Plină în Gemeni

În această perioadă se deschide o poartă către Univers. Astrele ne spun să ne pregătim pentru un final de an plin de evenimente ce ne vor deschide ochii și ne vor ajuta să ne regăsim pacea și, cel mai important, să ajungem pe drumul pe care trebuie să mergem.

Gemenii dau startul petrecerii în ultima Lună Plină din 2021. Poarta eclipsei este încă deschisă, această Lună Plină ajutându-ne să regăsim liniștea din sufletul nostru și să luăm decizii bazate pe ce ne dictează sufletul. În inima noastră este iubire, liniște și fericire. Merităm relații puternice, sănătoase, adevărate - însă, înainte de a le avea, trebuie să creăm acea relație perfectă cu noi înșine.

Citește și:

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru ultimele zile ale anului 2021:

Berbec - Nu te mai teme de schimbări, acestea îți pot deschide uși la care nici nu te așteptai. Profită de tot ce ți se întâmplă în această perioadă și bucură-te de modificările pe care Universul ți le aduce.

Taur - Crede în tine cu tot sufletul tău. Ești pe drumul cel bun în ceea ce privește viața profesională. Mai mult, ai reușit performanța de a transforma un hobby într-o adevărată afacere. Asdara, fii mândră de tine și bucură-te de rezultatele pe care le ai.

Gemeni - Spune ce ai pe suflet. Prea mult timp ai ținut în tine ascunse atâtea sentimente, emoții, stări. A venit momentul să îți deschizi inima și să vorbești deschis despre ceea ce simți. Oamenii dragi îți vor fi alatuir și te vor susține necondiționat.

Citește și:

Rac - Nu te mai lăsa condusă de nimeni. Este posibil să îți dai seama că ești pe drumul nepotrivit și să îți dorești să faci câteva schimbări. Este momentul să crezi în tine și să te lași condusă de intuiție. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Leu - Nu uita să ai grijă de sufletul tău. Nu uită să te iubești pe tine înainte de a îi iubi pe alții. Nu uita să îți oferi atenția de care ai nevoie. Nu uita să te pui pe primul loc.

Fecioară - Bucură-te de această perioadă magică. Încearcă să te detașezi de probleme, de stres, de anxietate și să încerci să profiți de aceste momente petrecute alături de oamenii dragi. Încarcă-te cu energie și cu iubire!

Balanță - Nu te mai stresa pentru lucrurile pe care nu le mai poți controla. Este un nou început, acum ai ocazia să îți demonstrezi cât de puternică ești și câte lucruri minunate poți face. Ai încredere în tine și bucură-te de această călătorie.

Citește și:

Scorpion - Detașează-te de trecut pentru că nu mai poți face nimic pentru a îl schimba. Pierzi momente importante ce se întâmplă fix în fața ochilor tăi. Învață să trăiești în prezent, este atât de frumos... iar tu nici nu îți dai seama de cât de norocoasă ești.

Săgetător - A venit momentul să tragi o linie a tutror întâmplărilor din ultima perioadă, să îți dai seamaa unde ești și ce ai de schimbat, să îți înveți lecțiile și să mergi mai departe cu energie și dorința de a trăi frumos.

Capricorn - În această perioadă trebuie să îți îndrepți atenția asupra vieții sentimentale. Încearcă să acorzi atenția necesară partenerului de cuplu și să rezolvați problemele pe care amândoi le-ați tot amânat. Vorbiți deschis și fiți dispuși să faceți compromisuri.

Citește și:

Vărsător - Tu, mai mult ca oricând, trebuie să ai încredere în tine în această perioadă. Ești într-un proces important de transformare care te va ajuta să ajungi pe drumul potrivit în viață. Nu te teme de ce urmează, bucură-te de călătorie pentru că este una minunată.

Pești - Încearcă să îți planifici mai bine timpul astfel încât să acorzi atenție și vieții sentimentale. Nu te pierde în proiecte și taskuri profesionale pentru că este posibil să regreți și să te distantezi destul de mult de oamenii la care ții.

foto main Alexandr Belous, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.