Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 20-26 decembrie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în următoarele zile.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă iubesc pentru ceea ce sunt. Mă iubesc cu bune și cu rele. Mă iubesc pentru că sunt unică. Mă iubesc pentru că sunt puternică. Mă iubesc pentru că sunt eu.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Inima mea este fericită. Atrag doar energie pozitivă în jurul meu, mă înconjor de oameni minunați și trăiesc fiecare clipă cu recunoștință în suflet pentru viața pe care o am.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg gândurile pozitive. Mă îndepărtez de tot ce este negativ și toxic. Încerc să țin la distanță oamenii care au o influență mai puțin frumoasă asupra mea. Aleg fericirea pentru mine.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare și nu mai grăbesc timpul. Învăț să mă bucur de această călătorie a sufletului meu și să nu mă mai concentrez atât de mult pe destinația finală pentru că aceasta contează cel mai puțin.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Încerc să îmi prioritizez lucrurile. Încerc să am mai multă grijă de mine. Încerc să fac și lucruri care să îmi bucure sufletul. Încerc să mă fac fericită cu adevărat.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai ascult de nimeni. În această perioadă promit să mă las condusă de intuiție și să aleg cu inima. Sufletul meu știe cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericit.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt una cu Universul. Divinitatea este de partea mea Nu mai lupt împotriva destinului, fac un pas în spate și mă las purtată de val.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Permit că și alte persoane să îmi vadă fericirea. Nu mă mai ascund, arăt tuturor cât de frumos este sufletul meu și cum aleg să îmi trăiesc viața cu recunoștință și iubire în inimă.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine. Aleg să îmi ascult sufletul și să iau deciziile pe care eu le consider corecte pentru a mă ajuta să ajung acolo unde îmi doresc. Viața îmi aparține în totalitate.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă bucur de acest moment prezent. Mă detașez de trecut și nu îmi mai fac atât de multe griji cu privire la viitor. Singura clipă care există cu adevărat este clipa de acum.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Este în regulă să am încredere în intuiția mea. Sunt o persoană puternică. Sunt o persoană care știe ce vrea de la viață. Sunt o persoană care își ascultă sufletul și se lasă condusă de inimă.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să fiu înconjurată de oameni care trăiesc în iubire. Mă detașez de tot ce înseamnă durere, suferință, negativitate. Trăiesc cu bucurie în suflet și dorința de a fi fericită în inimă.

foto main ArtCreationsDesignPhoto, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2021
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.