Setari Cookie-uri

Citatul după care trebuie să te ghidezi în 2022 în funcție de zodia în care te-ai născut

Iată care este citatul după care trebuie să te ghidezi în anul 2022 în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Anul 2022 reprezintă un nou început. Un nou capitol al vieții tale ce conține pagini nescrise și așteaptă să fie umplut cu lecții de viață, cu momente fericite, cu realizări și visuri împlinite. 2022 este anul în care renunțăm la tot răul care ne înconjoară, la energiile negative, la amintirile dureroase și la tot ce ne ține în spate. 2022 este anul în care ne deschidem sufletul pentru că începem o nouă viață.

Iată care este citatul după care trebuie să te ghidezi în anul 2022 în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec

Viața este o serie de schimbări naturale și spontane. Nu le rezista; asta creează numai durere. Lasă realitatea să fie realitate. Lasă lucrurile să curgă natural înainte în orice fel doresc.

Citește și:

Taur

Dacă nu poți zbura atunci aleargă, dacă nu poți alerga atunci mergi, dacă nu poți merge atunci târăște-te, dar orice ai face trebuie să te miști tot înainte.

Gemeni

Nu putem schimba viața! Noi putem schimba doar modul în care trăim viața. Orice moment este cel mai bun moment și orice loc este cel mai bun loc.

Rac

Acestea sunt ultimele mele cuvinte pentru tine. Nu te teme de viață. Crede că viața merită trăită, iar această credință te va ajuta să creezi realitatea.

Leu

Viața este uneori foarte zgârcită: trec zile, săptămâni, luni și ani fără să simți nimic nou. Totuși, odată ce se deschide o ușă, o adevărată avalanșă pătrunde prin spațiul deschis. Acum nu ai nimic, iar în clipă următoare ai mai mult decât poți accepta.

Fecioară

Citește și:

În fiecare zi ceasul se resetează. Câștigurile tale nu contează. Eșecurile tale nu contează. Nu te stresa în legătură cu ceea ce a fost. Luptă pentru ceea ce ar putea fi.

Balanță

Cred că fiecare dintre noi are o misiune în viață și că nu poți trăi cu adevărat o viață împlinită până când nu identifici această misiune și nu îi dedici viața ta.

Scorpion

Să ai o inimă care să nu devină niciodată aspră, un calm care niciodată să nu obosească şi o atingere care niciodată să nu rănească.

Săgetător

Când mintea învaţă să tacă, bucuria şi frumuseţea îşi află locul. Acordă-ţi un moment de linişte. Redu viteza şi gustă viaţa!

Capricorn

Încheie fiecare zi cu iertare şi un gând bun. Nu contează cât de grea este viaţa ta, mâine este o nouă ocazie să o faci mai bună. Fii bun şi lucruri bune ţi se vor întâmpla. Nu lăsa conflictul interior să te macine. Fii puternic!

Citește și:

Vărsător

Fiecare vis măreț începe cu un visător. Amintește-ți întotdeauna că ai în tine puterea, răbdarea și pasiunea de a face imposibilul pentru a schimba lumea.

Pești

Schimbarea nu va veni dacă așteptăm altă persoană sau așteptăm alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i așteptăm. Noi suntem schimbarea pe care o căutăm.

foto main Iaroslava Daragan, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.