Setari Cookie-uri

10 Sfaturi de viață pe care trebuie să le citești cât mai des cu putință... până când se lipesc de sufletul tău și aduc fericire

Viața va deveni mai bună și mai frumoasă atunci când tu vei deveni mai bună în interiorul tău. Când vei învață să apreciezi lucrurile mărunte. Când vei fi recunoscătoare pentru ceea ce trăiești. 

Începe să investești în tine mental și emoțional. Fă-ți o prioritate din a vedea partea frumoasă a paharului, a învăța lucruri noi, a te descoperi și a crește puțin în fiecare zi, construind ritualuri pozitive și țînându-te de ele. Cu cât te dezvolți și devii mai puternică, cu atât viața ta se va simți mai frumoasă pe termen lung.

Iată 10 sfaturi de viață importante. Salvează-le pe cele cu care rezonezi cel mai mult și pune-le într-un loc unde le poți vedea des. Apoi, ori de câte ori te simți stresată, copleșită sau confuză cu privire la următorul pas pe care îl ai de făcut, ia o pauză pentru un minut și citește-le în liniște. Vezi cum acest lucru schimbă treptat modul în care privești viața.

1. Să fii liniștită nu înseamnă să fii într-un spațiu în care nu există haos, necazuri sau realități grele cărora să le faci față. Să fii liniștită înseamnă să fii în mijlocul tuturor acestor lucruri dificile și să rămâi în continuare liniștită mental, emoțional și fizic.

Citește și:

2. Dacă aștepți până când te simți 100% pregătită, vei aștepta tot restul vieții tale. Unii oameni așteaptă toată ziua până la sfârșitul programului de muncă, toată săptămâna pentru ziua de vineri, tot anul pentru sărbători... toată viața pentru fericire. Învață să nu fii una dintre acești oameni.

3. Ai răbdare, însă nu rămâne acolo unde ești acum. Răbdarea în viață nu înseamnă așteptare, ci abilitatea de a păstra o atitudine bună în timp ce muncești din greu pentru ceea ce crezi.

4. Pe măsură ce lupți pentru a merge mai departe, reamintește-ți că este mult mai bine să fii epuizată din cauza efortului incredibil pe care îl faci, a învățării și a creșterii decât să fii obosită fără să faci absolut nimic cu viața ta.

Citește și:

5. Antrenează-ți mintea să vadă ceea ce este corect. Pozitivitatea este o alegere. Pacea și fericirea vieții tale depind în mare măsură de calitatea gândurilor tale astăzi.

6. Cel mai mare și mai complex obstacol pe care va trebui să îl depășești vreodată este propria ta minte. Dă-ți seama de aceste cuvinte. Nu ești responsabilă pentru tot ceea ce ți se întâmplă în viață, însă ești responsabilă pentru anularea tiparelor de gândire care creează stres, anxietate și agitație în viața ta.

7. Scopul este să schimbi răspunsul la ceea ce nu poți controla. Scopul este să fii atât de puternică în interior încât nimic din exterior să nu îți poată afecta liniștea fără permisiunea ta conștientă.

Citește și:

8. Nu este prea târziu pentru nimic. Nu ești în urmă. Ești exact acolo unde trebuie să fii. Fiecare pas este necesar. Nu te judeca și nu te mustra pentru cât durează călătoria ta. Cu toții avem nevoie de timpul nostru pentru a ne parcurge propria distanță.

9. Apreciază progresul tău astăzi. Ai trecut prin multe, dar și tu ai crescut enorm de mult. Acordă-ți meritul pentru cât ai rezistat și pentru cât de departe ai ajuns.

10. Nu poți controla cum se comportă alții. Nu poți controla tot ce se întâmplă. Ceea ce poți controla, în schimb, este modul în care reacționezi la toate acestea. În răspunsul tău este puterea ta.

foto main Natalie Balchyunayte, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.