Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (10-16 ianuarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a săptămânii 3-9 ianuarie astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Mă bucur de viață. Mă bucur de fiecare clipă. Fiecare moment îmi oferă o experiență frumoasă și noi oportunități de a deveni mai mult decât ceea ce sunt.

Mantră pentru ziua de marți:

Știu că Universul are un plan bine stabilit pentru mine. Nu mai lupt împotriva lui, ci aleg să fac un pas în spate și să îi permit să mă îndrume în direcția pe care el o consideră potrivită pentru fericirea mea. Am încredere în Dumnezeu și în viitorul meu.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sufletul meu este puternic. Nu mă dau bătută. Am curaj să merg mai departe. Știu că în scurt timp lucrurile vor reveni la normal.

Mantră pentru ziua de joi:

Ceea ce îmi spun în fiecare zi, oră, minut, secundă afectează în mod direct ce și cum gândesc și simt despre mine însămi. Astăzi aleg să îmi spun despre fericire.

Mantră pentru ziua de vineri:

Mă eliberez de toată energia negativă și toxică. Aleg să fiu înconjurată de oameni care trăiesc în iubire și în frumos. Aleg să fiu fericită.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Știu câtă iubire minunată pot oferi. Am venit pe această planetă pentru a învăța să mă iubesc pe mine mai mult și să împart această dragoste pură cu toți cei din jurul meu.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Îmi abandonez grijile Universului. Știu că el are grijă de mine. Știu că sunt acolo unde trebuie să fiu. Știu că această perioadă este una cu lecții importante. Știu că, în cele din urmă, totul va fi bine.

foto main Zolotarevs, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.