Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 10-16 ianuarie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 10-16 ianuarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la gândurile negative

Emoțiile, gândurile și sentimentele pe care le trimiți în Univers emit o energie incredibilă. De aceea este foarte important să fii atentă la ce energie emani pentru că aceasta se întoarce la tine. Scapă de negativitate și permite-ți să fii fericită.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să mai accepți sfaturi de la oameni

A venit momentul să îți iei inima în dinți, să preiei frâiele vieții tale și să alegi tu pentru tine. Lasă-te condusă de intuiție și ia deciziile pe care le consideri potrivite pentru tine. Nu mai trăi după cum își doresc alții, ci trăiește după cum vrea sufletul tău.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți să te mai întorci în trecut

Citește și:

Tot ce s-a întâmplat este de domeniul trecutului. Încearcă să accepți trecutul și să înveți din el. Încearcă să ierți și să mergi mai departe cu viața ta, bucurându-te de clipa prezentă. Încearcă să fii fericită aici și acum.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la grija zilei de mâine

Îți faci prea multe griji pentru lucruri care nici măcar nu există - este posibil ca aceste gânduri ale tale să fie doar în capul tău și să nici nu se transforme în realitate. Învață să te bucuri de viață acum pentru că ea se întâmplă chiar în acest moment.

foto main TairA, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.