Serialul Emily in Paris este reînnoit cu sezoanele 3 & 4

Bonne Année, Emily! Emily in Paris, reînnoit cu sezoanele 3 & 4

comunicat de presa: Emily in Paris a fost reînnoit cu sezoanele 3 & 4. Sezonul 2 a fost lansat pe 22 decembrie, debutând în Top 10 Netflix global și în fruntea listei în 94 de țări, cu 107,6 milioane de ore vizionate (22 - 26 decembrie). Sezonul 1 a făcut, de asemenea, să reapară în lista Top 10 global în 53 de țări

Creator / Producător Executiv / Scenarist: Darren Star
Producători Executivi: Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media), Andrew Fleming

DESPRE EMILY IN PARIS:

Emily este o ambițioasă directoare de marketing în vârstă de douăzeci și ceva de ani, din Chicago. Pe neașteptate, primește jobul ideal în Paris atunci când compania la care lucra achiziționează o companie franceză de marketing pentru produse de lux, căreia Emily trebuie să-i revitalizeze strategia de marketing pentru rețelele de socializare. Noua viață pariziană a lui Emily este plină de aventuri palpitante și provocări surprinzătoare, ea străduindu-se să-și cucerească noii colegi de serviciu, să-și facă prieteni și să se bucure de întâlniri romantice.

Kudika Tarot

În sezonul 2, acum mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily acum se descurcă mai ușor, dar stilul de viață franțuzesc îi dă în continuare de furcă. După ce intră într-un triunghi amoros cu vecinul ei și cu prima ei prietenă franțuzoaică, Emily e hotărâtă să se concentreze asupra muncii, care devine din ce în ce mai complicată în fiecare zi. La cursul de limba franceză, cunoaște un expat care o enervează la culme, dar care o și intrigă.

Creatorul și realizatorul Darren Star revine la cârma celui de-al doilea sezon al serialului nominalizat la Emmy EMILY IN PARIS, cel mai vizionat serial de comedie Netflix din 2020. Serialul EMILY IN PARIS este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media. Protagonista Lily Collins revine în rolul lui Emily Cooper. Lui Star i se alătură Tony Hernandez (JAX Media), Lilly Burns (JAX Media) și Andrew Fleming ca producători executive. Raphaël Benoliel, Stephen Brown, Lily Collins, Shihan Fey și Jake Fuller sunt producători.

Vizionare placuta


Kudika
11 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri