Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (17-23 ianuarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a săptămânii 17-23 ianuarie astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Nu-mi este frică să ies din zona de confort. Nu îmi este teamă să învăț ceva nou, să experimentez și să cresc. Merg mai departe și mă bucur din tot sufletul de această călătorie incredibilă.

Mantră pentru ziua de marți:

Învăț să încetinesc. Nu mai alerg prin viață pentru că nu contează destinația, ci călătoria în sine. Încep să trăiesc fiecare clipă cum știu mai bine și să mă bucur de momentele care îmi pun zâmbetul pe buze și îmi trezesc sufletul la viață.

Citește și:

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sunt înconjurată de iubire și lucrurile merg așa cum trebuie să meargă. Știu că Universul are un plan magic pentru mine când vine vorba de destinul meu în această viață.

Mantră pentru ziua de joi:

Drumul meu este unul special. Știu asta. Nu mă mai iau după ce îmi spun oamenii din jur și învăț să îmi ascult intuiția. Încerc să mă las ghidată de suflet pentru că el știe cel mai bine de ce am nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Mantră pentru ziua de vineri:

Accept tot ce îmi vine în cale și aleg să găsesc acele lucruri care mă fac cu adevărat fericită. Îmi deschid sufletul în fața Universului și îi permit să îmi arate planul pe care îl are pregătit pentru mine.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Citește și:

Nu știu care este drumul pentru mine în această viață, însă nu îmi fac griji. Știu că Universul este alături de mine și că mă îndrumă cu fiecare pas pe care îl fac. Am încredere că această zi va fi una specială.

Mantră pentru ziua de duminică:

Totul se întâmplă cu un motiv. Accept faptul că nu pot controla multe aspecte ale vieții mele și învăț să am răbdare. Nu mai intervin în planul pe care Universul îl are pregătit pentru mine. Îmi deschid inima și aștept să văd unde mă duce acest drum.

foto main Anton27, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.