Setari Cookie-uri

7 Moduri simple de a te iubi din nou... și de data asta cu adevărat și din tot sufletul tău

Încearcă să înveți să te iubești mai întâi pe tine însăți în loc să iubești ideea că alți oameni ar putea să te iubească.

Este mai bine să fii singură decât să fii într-o relație greșită, în care nu ești fericită. Nu-ți face prea multe griji pentru oamenii care nu își fac griji pentru tine. Draga mea, cunoaște-ți valoarea. Da-ți seama de cât de importantă ești. Când le oferi inima ta celor care nu te iubesc, pierzi frânturi de magie din sufletul tău.

Oamenii din viața ta ar trebui să te motiveze, să te inspire și să te respecte. Să te ajute să devii cea mai bună variantă a ta. Să îți fie alături la bine și la greu. Necondiționat.

Încearcă să înveți să te iubești mai întâi pe tine însăți în loc să iubești ideea că alți oameni ar putea să te iubească. Așadar, este timpul să faci ceva pentru tine.

1. Începe să îți spui ce îți place la tine

Citește și:

Privește-te în oglindă și alege să fii blandă cu tine. Să fii cea mai mare susținătoare a ta. Să te accepți pentru ceea ce ești. Să fii mândră de toate luptele câștigate. Să te lauzi cu toate lecțiile învățate. Să îți spui că te așteaptă un viitor minunat în față.

2. Acceptă-ți imperfecțiunile și greșelile

Renunțăla dorința de a fi perfectă (nimeni nu este) și începe călătoria pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Dezvoltă-te, învață, experimentează, ieși din zona de confort, trăiește cu adevărat.

3. Învață să nu mai lupți pentru a câștiga aprobarea celor din jurul tău

Amintește-ți că nu trebuie să îți trăiești viața așa cum vor alți oameni. Și nici nu trebuie să obții permisiunea pentru a fi tu însăți. Timpul tău pe această planetă este prețios, nu aștepta ca altcineva să îți ofere permisiunea de a trăi cum îți dorești. Îndepărtează-te de toți cei care vor să te pună la pământ, cunoaște-ți valoarea și nu îți mai face prea multe griji pentru oamenii care nu își fac griji pentru tine.

Citește și:

4. Iartă-te pentru greșelile din trecut

Toată lumea greșește. Acceptă că uneori oamenii buni că ține fac alegeri greșite. Nu înseamnă că ești rea, înseamnă că ești un suflet. Nu te mai gândi la trecut, a fost. Iartă-te pentru ce crezi că ai făcut greșit sau pentru ce nu ai făcut și concentrează-te, mai degrabă, pe ceea ce trebuie să faci începând de acum.

5. Acceptă că vei face greșeli

Acceptă greșelile pe care urmează să le faci - pentru a avea succes pe termen lung, trebuie ca uneori să eșuezi. Așa că nu lăsa teama de a lua o decizie greșită să te împiedice să lupți pentru a îți transforma visurile în realitate.

6. Arată recunoștință pentru cine ești și pentru ceea ce ai acum

Nu vei obține întotdeauna ceea ce îți dorești. Și nu, nu vei fi întotdeauna exact acolo unde vrei să fii. Însă amintește-ți acest lucru: există o mulțime de oameni care nu vor avea niciodată ceea ce ai tu acum.

Citește și:

7. Fă ceva în fiecare zi care te face fericită

Viața este prea scurtă, investește în activitățile preferate. O viață bună înseamnă să iei o decizie frumoasă în fiecare zi pentru a face ceva care să îți bucure sufletul - să ai grijă de tine făcând lucruri de care îți pasă.

foto main Anna Mashkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.