Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (24-30 ianuarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Nimic nu mă împiedică să trăiesc așa cum vreau. Mă las condusă de intuiție și îmi urmez inima. Mă bucur de fiecare clipă și sunt recunoscătoare pentru viața pe care o am.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă bucur de această călătorie a mea. Mă bucur de această zi. Învăț să apreciez lucrurile mărunte și să trăiesc fiecare clipă cu zâmbetul pe buze. AICI și ACUM se întâmplă viața mea.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Nu mai grăbesc timpul pentru că știu că totul se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. Sunt acolo unde trebuie să fiu. Îi sunt recunoscătoare Universului pentru fiecare clipă pe care o trăiesc pe acest pământ.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Îmi trăiesc viata așa cum vreau. Nu mă mai las condusă de nimeni. Aleg cu sufletul de fiecare dată și mă bucur cu inima de fiecare început. Sunt fericită cu adevărat.

Mantră pentru ziua de vineri:

Sunt puternică. Sunt incredibil de curajoasă. Am încredere în mine și merg mai departe pe acest drum. Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Nu mă mai grăbesc prin viață, nu mai fac alegeri pripite. Am răbdare, îmi învăț lecțiile apărute pe parcursul acestui drum și îmi continui călătoria. Nu mai aștept destinația pentru a fi fericită. Simt bucurie clipă de clipă în inima mea la fiecare pas pe care îl fac.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Știu cine sunt. Știu cât de puternică sunt. Pot fi singura persoană care crede în mine, însă este suficient. Nu voi renunța niciodată la mine.

foto main ma_i_vi, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.