Setari Cookie-uri

17 Moduri de a trăi anul 2022 fără niciun regret

Ai puterea de a face din 2022 cel mai frumos an din viața ta. 

Nu trăi același an de 89 de ori pentru că nu așa ar trebui trăită o viață. Visează. Ieși din zona de confort. Iubește. Încearcă. Explorează. Luptă pentru visurile tale. Acest moment este începutul a tot ceea ce îți dorești.

Iată ce trebuie să facem cu toții zilnic pentru a face din 2022 cel mai frumos an de până acum:

1. Învață să trăiești în prezent. Alege să fii chiar te unde te afli. Fericire înseamnă să renunți la ceea ce crezi că ar trebui să fie în viața ta și să apreciezi tot ce este ea în acest moment.

2. Gândește-te la cât de norocoasă ești să fii aici, în acest moment.

3. Spune-ți "Sunt puternică" în momentele în care începi să simți că nu ești. Amintește-ți că viața ta nu este determinată de ce spun oamenii din jurul tău, ci de ceea ce îți spui ție însăți.

Citește și:

4. Indiferent de drumul pe care mergi în viață, fă totul cu pasiune și cu iubire, cu atenție, cu conștientizare.

5. Evită să rămâi în zona de confort. Provoacă-te să trăiești cu pasiune, să îți schimbi viața cât mai des, să lupți pentru visurile tale.

6. Spune "Nu" lucrurilor bune când simți nevoia astfel încât să poți spune "Da" lucrurilor cu adevărat importante. Nu le putem face pe toate. Alege cu atenție și cu înțelepciune.

7. Îndoiește-te de toate îndoielile pe care le ai înainte de a te îndoi de cine ești tu cu adevărat, de puterea care se află în sufletul tău.

8. Nu te mai teme de ce ar putea merge prost și începe să te gândeșți la ce ar putea merge bine. Nu uita că până și alegerile greșite ne pot ajuta să ajungem în locurile potrivite. Când nu obții ceea ce îți dorești, ia în considerare că acest obstacol ar putea fi o binecuvântare deghizată din partea Universului.

Citește și:

9. Fă un pas în spate și respiră adânc. Uneori trebuie să te distantezi pentru un timp pentru a vedea lucrurile din nou clar. Nu lua o decizie permanentă din cauza unor emoții temporare.

10. Gândește-te bine. Stresul vine din felul în care reacționezi, nu din felul în care este viața. Schimbă-ți atitudinea și vei vedea că stresul va dispărea.

11. Nu uita că tu îți controlezi viața. Chiar în acest moment, gândurile tale stabilesc direcția pentru ziua de astăzi. Alege gândurile care să te ajute, să te inspire, să te motiveze.

12. Permite vieții să fie imperfectă. Nu zăbovi atât de mult pe crearea unui viitor perfect încât să uiți că trăiești un prezent incredibil de frumos.

13. Bucură-te de fiecare pas pe care îl faci. Bucură-te de viață.

Citește și:

14. Alege să fii un exemplu. Tratează-i pe toți cu bunătate și respect - chiar și pe cei care sunt nepoliticoși cu tine - nu pentru că merită, ci pentru că tu ai un suflet bun.

15. Petrece mai mult timp alături de oamenii care te fac să zâmbești și mai puțin timp cu cei pe care simți că trebuie să îi impresionezi.

16. Îndepărtează-te de dramă. Acolo unde există dramă există și minciună și manipulare.

17. Simplifică-ți viața atunci când poți. Elimină dezordinea din spațiul tău fizic și mental.

foto main Yulia Su, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.