Setari Cookie-uri

Lansare program de medicină integrativă: 'Premium 1 la 1' by Patricia Rusu, coach în nutriție regenerativă

Patricia Rusu – coach în nutriție regenerativă – anunță lansarea programului de medicină integrativă ”Premium 1 la 1”, ca o continuare a demersurilor anterioare pentru a inspira oamenii să își schimbe stilul de viață și să trăiască autentic, în armonie cu nevoile fizice și emoționale. 

comunicat de presa: Cu toții avem momente în care conștientizăm faptul că viața noastră are nevoie de o schimbare. De obicei această nevoie apare atunci când ne lovim de o problemă de sănătate, când ajungem la burnout sau atunci când pur și simplu decidem să nu mai ignorăm semnalele pe care ni le dă propriul corp, atunci când prioritizăm nevoile altora. Pe lângă programele sale transformaționale deja consacrate (programul de ”Re-Educare alimentară” și ”RESTART”) Patricia vine în întâmpinarea celor ce decid să se pună în sfârșit pe primul loc și să-și armonizeze palierele sănătății pentru un trai conștient prin intermediul celui mai nou program, 100% personalizat: ”Premium 1 la 1”.

Citește și:

Obiectivul programului este să te ajute să ieși din inerție, să te alegi pe tine constant și să prioritizezi sănătatea ta și starea de bine. Acesta este un fel de “lifestyle intervention”, focusul fiind acela de a obține prin nutriție regenerarea celulară. Dar nu este DOAR despre nutriție! Pentru că toate aspectele din viața noastră sunt interconectate, dereglările somnului, obiceiurile nesănătoase, imunitatea scăzută, stima de sine în declin, lipsa activității sportive, toate se leagă.

În cadrul ședințelor de coaching individuale desfășurate pe parcursul a 12 săptămâni, Patricia Rusu vine cu o abordare holistică, ce are la bază trei planuri de intervenție: unul cu baze științifice – utilizând ca instrument epigenetica, altul complementar, ce vine în completarea schemei de tratament aferente unui diagnostic confirmat medical (dacă este cazul), dar și un plan de transformare individualizat menit să armonizeze toți pilonii vieții tale (nutriție, imunitate, somn și odihnă, obiceiuri și rutine, traiul conștient, încredere în sine, sport, sănătatea pielii). Pe lângă întâlnirile săptămânale cu Patricia, cele în care se vor seta direcția de acțiune și panurile alimentare, beneficiarii cursurilor vor avea access la know-how-ul unor specialiști invitați pentru a susține mini-cursuri pe ramuri complementare, vor avea parte de meditații ghidate și exerciții de relaxare, dar și feedback constant, pentru a-și păstra motivația la cote înalte.

Citește și:

”Povestea mea de viață a avut un punct de cotitură dramatic acum 10 ani, când soțul meu primea un diagnostic crud: scleroză multiplă, iar eu eram însărcinată,. Așa a început totul, brutal, dureros, fără luxul de a mai pierde nici măcar o secundă fără a acționa. Sau, cum spune o vorbă românească: nevoia te învață! Am început o căutare asiduă de informații, o schimbare radicală a stilului nostru de viață, asimilând din mers tot know-how-ul pe care l-am absorbit ca un burete de la toți mentorii care m-au ghidat pe acest drum către vindecarea familiei mele. Iar acest parcurs, de peste 10 ani, s-a transformat în noua mea carieră, odată cu certificările acumulate. Am descoperit că este fascinant domeniul, că sunt enorm de multe lucruri de aprofundat și că rezultatele vorbesc de la sine. Astfel, faptul că soțul meu este astăzi un om integru și plin de vitalitate este o confirmare că o astfel de schimbare de mindset și stil de viață produce efecte reale! Pasiunea mea merge mai departe și chiar creste, pentru a le putea fi inspirație și ajutor clienților mei pe partea de constientizare și de re-educare alimentară.” – a declarat Patricia Rusu, coach în nutriție regenerativă și fondator programe transformaționale.

Citește și:

Pentru a se putea dedica mai mult acestor programelor exclusiviste 1 la 1, de curând Patricia Rusu și-a extins echipa cu încă doi traineri, specializați în detoxifiere, respectiv în dietetică, ce se ocupă de programele de grup, sub îndrumarea ei: Restart (program integrat de slabire destinate femeilor care doresc să își optimizeze greutatea, să se prioritizeze) si Re-educare alimentară (un manual de utilizare al propriului tău corp ce își propune să ajute la schimbarea obiceiurilor care te sabotează și să-ți creeze o nouă relație cu mâncarea).

In ianuarie 2022 a lansat ediția a patra a programului integrat de slăbire RESTART, ce conține un plan de sănătate și transformare pentru minte, trup și suflet. In cadrul acestui program și utilizând mai apoi instrumentele dobândite (un nou mindset, alimentație corectă și conștientă, strategii pentru mâncatul emoțional, compulsiv sau pe fond de stres, înțelegerea emoțiilor și a impactului pe care acestea îl au, exerciții de neuroplasticitate și mindfulness), sute de persoane și-au reconstruit relația cu mâncarea, obținând astfel regenerare celulară și o pierdere în greutate naturală, obiectivul final fiind un stil de viață sănătos și sustenabil.

Citește și:

Iar în martie 2022 urmează să lanseze un nou program, unul cu totul inovativ și unic în România, de 90 zile –The Flexitarian Way – pentru cei care își doresc să schimbe relația cu alimentația pentru toată viața prin abordarea psihologică și personalizată a felului în care mănâncă.

Cuprinde o metodologie puternică, eficientă și nouă de sănătate și fitness, ce se bazează pe medicina evolutivă, psihologia comportamentală și antropologia nutrițională. E un itinerariu care îți oferă libertatea de a mânca. Mai întâi, te ajută să îți reprogramezi mentalul astfel încât să te eliberezi de obiceiurile nesănătoase și de pofte, iar apoi te susține să le înlocuiești cu altele hrănitoare, potrivite pentru organismul uman. Fără efort, fără luptă, fără a implica măcar voința sau sportul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.