Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (31 ianuarie - 6 februarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Sunt menită să mă schimb, să evoluez cu fiecare secundă care trece. Sunt diferită de cine am fost ieri, iar mâine voi fi diferită de cine sunt astăzi. Călătoria mea este una specială.

Mantră pentru ziua de marți:

Nu pun nicio greutate pe inima mea. Mă detașez de lucrurile pe care nu le pot controla și învăț să fiu fericită cu ce am aici și acum. Viața mea este minunată.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Sunt exact unde trebuie să fiu. Acesta este drumul meu și este unul minunat, acesta este destinul meu și este unul special. Universul mă însoțește la fiecare pas.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Viața mea este o operă de artă continuă. Sunt Sunt mereu în evoluție și merg mai departe indiferent de situație. Sunt parte din Univers.

Mantră pentru ziua de vineri:

Astăzi încerc să văd mai departe de stres, anxietate, griji, probleme. Astăzi încerc să văd direct în sufletele oamenilor. Astăzi încerc să ofer zâmbete în stânga și în dreapta.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Atâta timp cât există suflare în corpul meu, există și speranță și dorință de împlinire. Nu voi renunța niciodată la cine sunt.

Mantră pentru ziua de duminică:

Eu sunt creatorul realității mele. Intențiile mele sunt clare. Visurile mele sunt acolo pentru a fi împlinite. Sunt curajoasă, puternică și sigură pe mine.

Citește și:

foto main Sonya92, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.