Setari Cookie-uri

Piesele care vor domina tendințele anului 2022

Dacă te întrebi ce modele de încălțăminte au cucerit inima stiliștilor în 2022, îți prezentăm o listă de shopping cu cele mai iubite variante:

Deși suntem de abia la început de an, rezoluțiile stilistice deja și-au făcut apariția, iar piesele de încălțăminte au început să se lupte pentru un loc în topul preferințelor. În urma unei incursiuni în noile apariții, stiliștii Kudika au selectat din magazinele Deichmann 10 modele care vor domina tendințele următoarelor sezoane și care te vor face să îți dorești să petreci cât mai mult timp în afara casei:

Bocancii de iarnă

O piesă versatilă și atemporală, clasicul model e o alegere potrivită fie că optezi pentru o ținută casual sau una elegantă, oferind un accent deosebit care elevează orice outfit. De aceea, ți-am pregătit în clipul de mai jos 10 idei de ținute cu care să surprinzi indiferent de ocazie sau anotimp.

Bocancii negri până la gleznă sunt o piesă care indubitabil cuceresc inima purtătorului, oferind simultan atât confortul cât și stilul mult visat. Pot fi asociați unei ținute de zi, atunci când alegi să îi combini cu o fustă casual sau cu o pereche de blugi skinny, însă pot fi și un detaliu excepțional atunci când completează o ținută formată din pantaloni scurți cu paiete, transformând outfit-ul în unul perfect pentru nopți de neuitat.

Dacă te întrebi ce alte modele au cucerit inima stiliștilor în 2022, îți prezentăm o listă de shopping cu cele mai iubite variante:

1. Cizme negre până la genunchi

Un model clasic, cu un aer ușor edgy, care alături de o fustă de piele te transformă indubitabil în vedeta serii. Dacă nu dorești să îți duci ținuta în zona stilului rock, poți opta pentru un pulover în nuanțe pastel pentru a adăuga un plus de feminitate.

Cizmele sunt disponibile aici

2. Botine cu toc

O piesă atemporală, care eleveaza orice ținută office oferindu-i feminitatea mult dorită. Poartă-le alături de perechea de pantaloni preferată, cu un sacou cambrat, pe sub care să se întrevadă un maieu clasic, cu detalii transparente.

Botinele sunt disponibile aici

3. Cizme negre cu șnur la spate

O pereche de cizme clasice, ce renaște stilistic în combinații ton sur ton. Pentru un outfit de zi, dar care nu îți compromite stilul, alege să le porți alături de o fustă pe corp, asimetrică, peste care să adaugi o bluză în același nuanță. Confortul nu a arătat niciodată mai bine.

Disponibile exclusiv in magazine fizice Deichmann

4. Bocanci nude peste gleznă

Nuanțele calde nu par să dispară prea curând din topul preferințelor, iar noi ne declarăm în continuare îndrăgostiți de varietatea combinațiilor pe care le putem crea împreună cu acestea. Deși au o tentă edgy, acești bocanci arată incredibil de bine într-o combinație de modele și texturi : fustă elegantă, cu buline, și un pulover oversized, simplu, care să depășească genunchii.

Bocancii sunt disponibili aici

5. Cizme-botine cu talpă și accente argintii

Nu ai cum să dai greș atunci când asociezi piese de aceeași culoare, motiv pentru care o ținută argintie din cap până în picioare este mereu o alegere ideală. Adaugă o fustă asimetrică și un hanorac oversized astfel încât să creezi un look casual și sporty-chic , care va atrage privirile admiratorilor.

Cizmele sunt disponibile aici


Kudika
7 Februarie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.