Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (7-13 februarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Astăzi aleg să o iau de la capăt. Universul știe că am nevoie de altceva de la viață, așa că învăț să uit ce credeam că sunt pentru a putea fi într-adevăr ceea ce trebuie să fiu.

Mantră pentru ziua de marți:

Eu sunt responsabilă pentru propria fericire. Nu mai aștept pe nimeni pentru a simți bucurie în sufletul. Eu sunt suficientă. Învăț să îmi trăiesc viața așa cum vreau și să fiu fericită cu mine însămi.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Am încredere în Univers că poate drumul meu nu este cel la care visam eu, însă exact de ce am nevoie pentru a crește și a deveni cea mai bună versiune a mea.

Mantră pentru ziua de joi:

Toate problemele au o soluție. Elimin gândurile negative din mintea mea și aleg să caut soluții astfel încât să pot depăși orice hop îmi stă în cale.

Mantră pentru ziua de vineri:

Pacea divină și armonia deplină mă înconjoară pretutindeni. Manifest compasiune, toleranță și dragoste pentru toți oamenii.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Sunt aici și asta este tot ce contează. Tot ceea ce îmi doresc urmează să se împlinească. Simt fericire în inima mea și bucurie în sufletul meu.

Mantră pentru ziua de duminică:

Nu mai aștept să se întâmple minuni sau să vină ocazia perfectă. Promit să încep chiar de azi să îmi schimb atitudinea, credințele, gândurile și viața.

Citește și:

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.