Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (14-20 februarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Toate deciziile mele prezente și viitoare sunt bazate pe intenții bune și pe iubire adevărată. Sunt aici și învăț să fiu fericită și să îi fac și pe alții fericiți.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă eliberez de durerea trecutului astfel încât să pot păși către viitor cu inima împăcată. Sunt capabilă să mă vindec de toată tristețea pentru că sufletul meu merită să fie fericit cu adevărat.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Îmi simt inima împăcată, iar sufletul estemai liniștit ca niciodată. Totul merge bine în viața mea. Universul este de partea mea. Fără efort, mă ajută să creez viața de care am nevoie.

Mantră pentru ziua de joi:

Urmez chemarea inimii pentru că ea știe unde trebuie să ajung. Ea cunoaște drumul destinului pentru mine. Ea este legată direct la puterea divină a Universului.

Mantră pentru ziua de vineri:

Nu mă mai grăbesc nicăieri. Îi permit timpului să își joace cartea. Ceea ce este mai bun pentru mine, va veni.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Clipă de clipă aleg să mă pun pe primul loc. Îmi spun că eu contez, că eu sunt importantă, că eu merit fericire și iubire. Aleg să am grijă de mine.

Mantră pentru ziua de duminică:

Sunt aproape de a îmi împlini obiectivele și de a îmi vedea visurile transformate în realitate. Nu renunț, merg mai departe cu viața mea. Nu mă las doborâtă de obstacole.

Citește și:

foto main Kates_Madrid, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.