Setari Cookie-uri

Iubirea adevărată nu ar trebui să doară. Iubirea adevărată ar trebui să vindece

Iubirea adevărată îți va oferi libertatea de a fi tu însăți, de a lăsa garda jos și de a îți pune sufletul pe tavă fără să îți fie teamă că vei fi rănită. Iubirea adevărată îți va oferi puterea de a fi așa cum ai vrut mereu să fii: vulnerabilă în fața ei, fără nicio mască.

La începutul relației simți fluturi în stomac. Simți că inima îți bate mai tare când apare el în fața ta. Ai mâinile reci și simți fiori în tot corpul. Însă toate aceste stări sunt trecătoare, ele nu vor dura o veșnicie. În cele din urmă, te vei simți conforabil cu partenerul tău - și asta este în regulă. De fapt, este un lucru incredibil de minunat pentru că ești în relația potrivită. Ești într-o relație matură, sinceră, frumoasă.

Când construiești o conexiune solidă cu o altă persoană, totul pare să vină cât mai natural din ambele părți. Renunțați la măști și la dorința de a vă impresiona unul pe celălalt cu fapte mărețe și sunteți voi. Simpli. Naturali. Așa cum ați fost o viață întreagă.

Citește și:

Iubirea adevărată nu ar trebui să doară. Iubirea adevărată ar trebui să vindece

Momentele frumoase depășesc cu mult momentele dificile... pentru că iubirea adevărată doare. Într-adevăr, vine la pachet cu clipe bune și clipe mai puțin bune, cu certuri, discuții aprinse, compromisuri... însă, dacă stai și faci un calcul, trecând pe listă tot, îți dă cu virgulă - pentru că fericirea depășește cu mult tristețea sau durerea.

Când ești cu partenerul de cuplu, ești tu însăți... ești acasă. Nu simți nevoia să ascunzi nimic, nu ai sentimente pe care trebuie să le cenzurezi, nici adevăruri pe care trebuie să le negi. Persoana de lângă tine ar trebui să cunoască adevărata ta față - aceea pe care o ascunzi de obicei de restul lumii pentru că nu ești sigură cum vor reacționa alții când te vor veda. Partenerul de cuplu ar trebui să te accepte din toată inima, cu toate calitățile și defectele tale. Pentru el ar trebui să fii perfectă.

Citește și:

Sufletul pereche este puternic când tu ești slabă

Partenerul de cuplu te va ajuta să simți că nu ești singură în cele mai grele zile ale tale. Nu va face ca problemele tale să dispară, nu are puteri magice, însă te va susține necondiționat, va fi acolo pentru a te îmbrățișa și pentru a îți spune lucruri încurajatoare atunci când vei avea nevoie sau pentru a îți oferi spațiul de care ai nevoie pentru a îți rezolva dificultățile. Te va face să te simți în siguranță indiferent de momentul prin care treci. Dispoziția ta proastă nu îl va speria. Din contră, își va da seama de ce simte sufletul tău și îți va demonstra prin acțiuni că este acolo pentru tine în orice situație. La bine și la greu.

Iubirea adevărată este ușoară. Este confortabilă. Este frumoasă. Este sinceră. Este matură. Nu te va face să joci jocuri. Nu te va ține în suspans. Nu te va face să ghicești următorul pas. Nu te va lăsa să-ți pui întrebări.

Citește și:

Iubirea adevărată îți va oferi libertatea de a fi tu însăți, de a lăsa garda jos și de a îți pune sufletul pe tavă fără să îți fie teamă că vei fi rănită. Iubirea adevărată îți va oferi puterea de a fi așa cum ai vrut mereu să fii: vulnerabilă în fața ei, fără nicio mască. Cu bune și cu rele. Cu calități și defecte.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.