Setari Cookie-uri

22 Februarie, ziua în care se deschide portalul magic 2222. Destinele se schimbă, inimile se vindecă, sufletele se liniștesc

Ziua de 22 februarie este una divină. În Cosmos se deschide portalul magic 2222 care ne ajută să găsim scopul nostru suprem și să nu mai rătăcim prin lume

22 Februarie, zi magică în Univers. Îngerii vin către noi și ne îndeamnă să accesăm puterea divină. Suntem mai aproape ca niciodată de Dumnezeu, care ne va oferi puterea de a găsi ceea ce căutăm de atât de mult timp: liniștea sufletului.

În ziua de 22 februarie Universul deschide porțile sale pentru a ne apropia mai mult ca oricând de divinitate. Acesta un moment magic în care ne este permis accesul la puterea supremă. În această zi, portalul 2222 se deschide larg, formând cea mai puternică poartă pentru o manifestare plină de energii magice ce ne vor permite să ne transformăm visurile în realitate.

Portalul 2222: Manifestăm schimbări pozitive în lume și în viețile noastre și facem față mai ușor provocărilor

Portalul 2222 este o oportunitate incredibilă de care ar fi bine să profităm. Avem o fereastră disponibilă pentru a manifesta schimbări pozitive nu doar în viețile noastre, ci în întreaga lume. Energia magică din această zi ne ajută să ne întărim capacitatea de a face față provocărilor și de a ne conecta nu doar la Univers, ci și la puterile divine din sufletele noastre.

Citește și:

Universul ne sfătuiește ca în această perioadă să lucrăm mai mult la noi înșine. Avem ocazia de a găsi puterea pentru a merge mai departe indiferent de cât de mari par să fie obstacolele pe care le întâmpinăm. Noi suntem parte din Univers, suntem praf de stele, suntem fire de magie... nu contează cât de mare este muntele din fața noastră, cu răbdare și încredere reușim să îl urcăm.

Nu trebuie să permitem evenimentelor ce nu țin de noi sau energiilor din exterior să ne influențeze și să ne schimbe scopul pe măsură ce avansăm pe acest drum incredibil. În schimb, trebuie să avem încredere în iubirea Universului pentru că el ne protejează, ne ghidează și ne hrănește inimile cu iubire.

portalul 2222

foto A. Solano, Shutterstock

Pe 22 februarie se deschide portalul magic 2222 care ne ajuta sa gasim scopul nostru suprem si sa nu mai ratacim prin lume

Ce reprezintă numărul 2222 în numerologie?

Citește și:

Numărul 2222 este considerat un număr divin, al îngerilor și este asociat cu energia pozitivă în numerologie. Acesta este un simbol al păcii și al armoniei și ne îndeamnă să ne găsim echilibrul în viața noastră.

În timpul portalului 2222 Universul ne dă semnale că este timpul să profităm de schimbările care apar în fața noastră. Este timpul să ne concentrăm energia pozitivă pe a lua decizii uriașe, care ne vor schimba viitorul. Trebuie doar să avem încredere în noi și să ne focusăm pe lucrurile cu adevărat importante, care ne aduc fericire. Nu este un moment bun pentru a ne concentra pe gândurile negative sau oamenii negativi. Energia negativă este contagioasă și trebuie să stăm cât mai departe de ea în această perioadă.

Citește și:

Numărul 2222 este amestecul perfect de energii existente în numerele 2, 22 și 222. Este un simbol al norocului și al prosperității. Este o conexiune incredibilă cu îngerii care ne ajută să ajungem la o stare de echilibru pentru a fi fericiți. De asemeea, acesta ne va oferi puterea de a găși ceea ce căutăm de atât de mult timp. Ne îndreaptă către scopul nostru suprem și nu ne mai permite să rătăcim prin lume. Ne îndeamnă să ne urmărim visurile, dar să rămânem pe calea destinată nouă.

Ziua de 22 februarie (22.02) este o perioadă excelentă pentru a face o analiză detaliată a vieții noastre, a ne pune în ordine gândurile, a ne învață lecțiile din trecut, a închide ușile dureroase, a înțelege ce ne dorim de la prezent și de a manifesta visurile noastre pentru un viitor mai frumos.

Citește și:

22 Februarie: Moment incredibil în Cosmos. Pluto se întoarce în același loc din zodiac în care a fost în anul 1776 fix în ziua în care se deschide portalul magic 2222

O întoarcere în astrologie presupune momentul în care un corp planetar revine în aceeași poziție în harta natală. Revenirea lui Pluto în același loc în zodiac are loc la fiecare 248 de ani.

În astrologie, Pluto este planeta care guvernează puterea, renașterea și transformarea, influențând sfârșitul și începutul noilor cicluri karmice. Această energie înseamnă o schimbare incredibilă pentru noi toți și dezvăluie înșelăciune și minciuni ale timpurilor trecute.

Această întoarcere a lui Pluto se întâmplă fix în timpul portalului 2222, ceea ce înseamnă că suntem sub influența unei energii incredibile din partea Universului; de asemenea, avem o fereastră de oportunitate de a manifesta schimbări pozitive în lume și în viețile noastre.

Citește și:

Divinitatea ne spune că este momentul să ne îndreptăm atenția asupra lucrurilor care contează. Putem să ne conectăm mai ușor ca niciodată la intuiția noastră și să ne concentrăm pe lucrurile bune pe care dorim să le aducem și să le creăm în prezentul și în viitorul nostru astfel încât să începem să le manifestăm cât mai repede cu putință. Destinele se pot schimba, inimile se pot vindeca, sufletele se pot liniști.

foto main StunningArt, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.