Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 21-27 februarie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în ultima săptămână din februarie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să mă eliberez de tot ce nu pot controla. Aleg să nu mai iau în calcul ce fac și ce spun alți oameni. Mă concentrez doar pe mine pentru că eu contez pentru mine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă detașez și mă eliberez de părerile și comportamentele altor oameni. Modul în care se poartă alții cu mine este problema lor, însă modul în care eu aleg să reacționez este problema mea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu sunt blocată în prezent. Sunt aici pentru că aceasta este călătoria mea. Acesta este drumul meu. Învăț să am răbdare și să nu mai lupt împotriva destinului.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț din momentele mai puțin frumoase lecții cu adevărat importante care să mă ajute să cresc și să mă transform în cea mai bună versiune a mea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici și asta este tot ce contează. Sunt aici pentru că Universul a vrut să fiu. Sunt aici pentru că divinitatea are un plan special pentru mine. Sunt aici pentru că acesta este drumul meu.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Dragostea și reușitele mărețe implică uneori riscuri incredibile. Ies din zona de confort și îi permit inimii mele să iubească cu adevărat.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Totul se află în echilibru în lumea mea. Totul este bine. Totul este frumos. Totul este liniște. Totul este pace.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Trăiesc în bucurie și iubire. În inima mea există doar emoții frumoase. În sufletul meu are casă liniștea supremă.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Dacă am puterea de a face pe cineva mai fericit astăzi, o voi face. Lumea are nevoie de mai multe zâmbete.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Dacă asupra trecutului pe care l-am trăit nu mai am niciun control și posibilitatea de a alege, în privința prezentului și a viitorului pot decide. Astăzi aleg fericirea, bucuria, iubirea.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Eu dețin controlul asupra vieții mele. Eu singură iau cele mai bune decizii pentru mine și viața mea și am suficiente resurse pentru a demara schimbările potrivite mie.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi las sufletul să simtă și nu îmi mai ascund sentimentele. Important este modul în care aleg să fac față acestor provocări primite de la viață. Sunt puternică și merg mai departe.

foto main Valeriy Mashuk, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.