Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (21-27 februarie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Cel mai mare cadou pe care mi-l pot oferi este iubirea necondiționată. Aleg să mă accept pentru ceea ce sunt, să cred în mine, să fiu fericită cu mine însămi și să mă bucur de fiecare clipă pe care o trăiesc singură.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă eliberez de tot ceea ce nu mai servește sufletului și scopului meu, de tot ce m-a împiedicat să fiu cu adevărat fericită.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Aleg acum să mă eliberez de toate îndoielile şi fricile distructive. Mă accept şi creez pace în mintea şi inima mea. Sunt iubită şi în siguranță.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Nu am fost creată să trăiesc deprimată, învinsă, vinovată, condamnată, rușinată sau lipsită de valoare. Am fost creată pentru a învinge.

Mantră pentru ziua de vineri:

Astăzi aleg să mă bucur de miciile bucurii. Astăzi aleg să trăiesc simplu, să visez cât mai mult, să fiu recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă, să ofer iubire și să împărtășesc zâmbete.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Promit să nu mă dau bătută. Promit să cred în mine. Promit să încerc chiar și atunci când nu mai pot. Promit să nu renunț până când nu voi ajunge acolo unde îmi doresc.

Mantră pentru ziua de duminică:

Sunt iubită și sprijinită de Univers. Știu că Dumnezeu are grijă de mine și mai știu că tot ce se întâmplă în viața mea se întâmplă cu un motiv bine întemeiat.

Citește și:

foto main Ironika, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.