Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 21-27 februarie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 21-27 februarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie sa renunti la teama ca nu poti controla ce ti se intampla

Evita sa te mai gandesti la aceste lucruri; mergi mai departe cu viata ta si profita de oportunitatile care iti apar in cale. Acum este momentul sa faci schimbarea pe care ti-o doresti de atat de mult timp. Nu o pierde din cauza unei frici banale.

Horoscop Taur

Renunta sa te mai lasi influentata de oamenii din jurul tau

In aceasta saptamana astrele te sfatuiesc sa preiei fraiele vietii tale si sa faci schimbarile necesare pentru a fi fericita. Nu te lasa influentata de nimeni, asculta-ti intuitia si permite-i sufletului tau sa te ghideze.

Horoscop Gemeni

Trebuie sa renunti sa mai incerci sa ai o viata perfecta

Accepta viata asa cum este. Accepta momentul prezent cu bune si cu rele si cauta sa fii recunoscatoare pentru tot ce traiesti si sa te bucuri mai mult de lucrurile marunte pentru ca acestea sunt cu adevarat importante.

Citește și:

Horoscop Rac

Trebuie sa renunti la dorinta de a schimba oamenii

Nu poti schimba pe nimeni... mai ales pe cei care nu isi doresc sa se schimbe. Trebuie sa le permiti sa fie asa cum vor ei, sa ii accepti cu bune si cu rele, sa ii iubesti neconditionat si sa fii alaturi de ei pe drumul vietii.

Horoscop Leu

Trebuie sa renunti la resentimente

Nu permite ca emotii grele precum ura, dispret, dorinta de razbunare sa traiasca in sufletul tau. Vindeca-te de toate ranile trecutului si invata sa o iei de la capat fara sa te mai gandesti la ce s-a intamplat.

Horoscop Fecioara

Trebuie sa renunti sa te mai pui pe ultimul loc

In aceasta saptamana astrele isi doresc sa te invete sa ai grija de tine. Sa iti protejezi sufletul, sa fii activa si sa iti iubesti inima. Invata sa te pui pe primul loc si incearca sa nu te mai neglijezi. Nu uita, tu esti cea mai importanta.

Citește și:

Horoscop Balanta

Trebuie sa renunti sa mai atragi drama in viata ta

Evita sa ramai concentrata pe fiecare lucru marunt care nu are importanta. Nu ma crea drama acolo unde nu exista. Incearca sa iti indrepti atentia asupra tuturor acelor momente care conteaza cu adevarat, sa apreciezi ceea ce ai, unde esti si cu cine esti.

Horoscop Scorpion

Trebuie sa nu iti mai doresti mai mult decat ai deja

Esti intr-o continua alergare dupa viata perfecta incat pierzi atat de multe lucruri importante. Nu reusesti sa te bucuri de momentul prezent, crezand ca vei intalni fericirea la finalul acestei calatorii. Invata sa fii recunoscatoare pentru ce ti-a oferit viata pana acum si sa fii fericita cu ce ai.

Horoscop Sagetator

Trebuie sa renunti la frica de singuratate

Iti este teama sa fii singura, insa singuratatea este, de fapt, un cadou al Universului pentru tine ca sa te ajute sa iti pui gandurile si emotiile in ordine, sa iti dai seama cine esti, care este scopul tau in viata si unde vrei sa ajungi.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Trebuie sa renunti sa iti mai faci prea multe planuri pentru viitor

Pierzi atat de mult timp planificand o viata care este posibil sa nu se intample... si uiti ca momentul prezent este singurul care conteaza. Aici si acum se intampla viata ta, de ce nu te bucuri de ea?

Horoscop Varsator

Trebuie sa renunti sa mai traiesti in trecut

A venit momentul sa faci o schimbare cu adevarat importanta: accepta ce s-a intamplat in trecut, invata-ti lectiile si mergi mai departe cu viata ta. Nu mai trai acolo unde ai suferit cel mai mult pentru ca nu vei reusi sa te vindeci niciodata.

Horoscop Pesti

Trebuie sa renunti la oamenii toxici din viata ta

A venit momentul sa ai mai multa grija de tine si sa fii atenta la modul in care permiti lumii exterioare sa iti influenteze starile, sentimentele si viata. Este momentul sa te indepartezi de toata energia negativa din jurul tau.

Citește și:

foto main Lumitar, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.