Setari Cookie-uri

2 Martie. Prima Lună Nouă a primăverii sădește fericire în inimile triste și liniște în sufletele agitate

Primăvara începe cum nu se poate mai bine: cu o Lună Nouă magică, încărcată de vibrații pozitive, de optimism și fericire pentru noi toți. Ne îndreptăm atenția asupra bucuriilor mărunte și alegem să cultivăm liniștea în sufletele noastre.

Pe 2 martie 2022, pe cerul deja plin de lumină, Soarele își dă întâlnire cu Luna. La ora 9:24 vom avea o Lună Nouă superbă, magică, încărcată de energie divină din partea Universului. Aceasta vine pentru a anunța primăvara și pentru a sădi fericire în inimile noastre și liniște în sufletele agitate.

Universul ne spune să ne pregătim pentru o perioadă în care intuiția noastră va fi amplificată, creativitatea va fi îmbunătățită, iar conexiunea cu noi înșine va fi mai profundă ca niciodată.

Luna Nouă în Berbec ne îndeamnă să ne manifestăm visurile

Luna Nouă de pe 2 martie va răsări în zodia Berbec, aducând cu ea o energie magică ce ne va ajută să ne manifestăm toate visurile.

Această perioadă este una dedicată vindecării și, cel mai important, este văzută ca fiind unul dintre cele mai puternice momente pentru a practica arta manifestării. Zodia Berbec este guvernată de Saturn, Marta era zeul războiului în mitologia antică, fiind văzut ca cel mai curajos și singurul ce nu putea fi înfrânt de nimeni. În aceste zile nu vom fi conectați doar la creativitatea noastră interioară datorită energiei lunii, și ci la puterea interioară din sufletul nostru. Tot ce vom face acum va fi din dorința de a reuși.

Citește și:

luna noua in berbec

foto muratart, Shutterstock

Zodia Berbec este un semn incredibil de puternic, însă foarte sensibil în interior și dă dovadă de compasiune în fiecare zi. Universul ne trimite semnale că acesta este un moment excelent pentru a ne concentra pe iubirea de sine și pe grija pentru propria persoană. Putem folosi energia acestei Luni Noi pentru a crea o relație mai bună cu noi înșine. Această relație este punctul de plecare al încrederii și al succesului.

Zodia Berbec mai este este cunoscută și ca fiind un semn care acționează și luptă deoarece este guvernat de Foc - elementul ambiției, dinamismului și curajului. Așadar, vom beneficia de puterea intuiției crescute și, pe lângă asta, este posibil să avem și un temperament vulcanic - partea întunecată a Lunii Noi se manifestă uneori cu emoții întunecate, grele, dificile.

Citește și:

Trebuie, totuși, să învățăm să lucrăm cu această energie și să ne ascultăm intuiția. Acest tranzit lunar este suficient de puternic pentru a ne ajuta să deblocăm unele dintre abilitățile noastre mentale. Această este una dintre cele mai puternice luni noi când vine vorba de percepțiile extra-senzoriale, așa că s-ar putea să ne găsim ca fiind destinatarii a unui număr foarte mare de mesaje din Univers.

Luna Nouă este cel mai bun moment din luna pentru a ne pune dorințe și a le vedea împlinite

Fiecare Lună Nouă are ceva special de oferit, însă această fază din martie este o oportunitate cu adevărat unică de a avansa în obiectivele noastre și de a ne transforma visurile în realitate.

În următoarele zile ne putem vedea împlinite visuri incredibil de mari. Trebuie doar să ne concentrăm energia asupra lucrurilor pe care le avem de făcut, să mergem pe drumul nostru în viață și să apreciem șansele pe care le primim de la Univers. Să începem primăvara cu dreptul, cu încredere că totul va fi bine, cu răbdare și curaj.

Citește și:

foto main mim.girl, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.