Setari Cookie-uri

TikTok face noi pasi pentru a oferi mai multa siguranta adolescentilor pe platforma

TikTok se străduiește să creeze cel mai sigur mediu posibil pentru comunitate, iar astăzi oferă mai multe informații despre eforturile sale.

comunicat de presa:

Cum au fost îmbunătățite măsurile de siguranță pentru provocări

Un raport publicat în noiembrie anul trecut de Praesidio Safeguarding, o agenție independentă de protecție, a arătat că adolescenții, părinții și educatorii caută să se informeze mai bine despre provocări și farse. Pentru a răspunde acestei nevoi, TikTok a creat resurse dedicate pentru comunitate care fac parte acum din Centrul de siguranță.

Mai mult, TikTok a îmbunătățit și limbajul folosit în etichetele de avertizare, iar acum acestea apar alături de videoclipuri cu potențial riscant - de exemplu, utilizatorii pot găsi o astfel de etichetă lângă video-uri ce ilustrează cascadoriile unor profesioniști. Resursele au fost create cu ajutorul dr. Richard Graham, psihiatru clinic de copii, specializat în dezvoltarea sănătoasă a adolescenților, și dr. Gretchen Brion-Meisels, cercetătoare în științele comportamentale, specializată în prevenirea riscurilor în adolescență.

Citește și:

În cazul în care membrii comunității încearcă să caute conținut pe care platforma l-a etichetat deja ca provocare periculoasă, ei vor fi direcționați către un nou ghid în aplicație care încurajează oamenii să urmeze 4 pași dacă își doresc să se implice în provocările online. Căutările de conținut care încalcă Regulile Comunității vor fi blocate în continuare.

Comunitatea poate să raporteze provocările mai ușor

La începutul acestei luni, TikTok a anunțat o schimbare în structura Regulillor Comunității, iar actele și provocările periculoase sunt acum ușor de găsit în categorii dedicate, așa că este și mai simplu pentru utilizatori să se familiarizeze cu aceste reguli. Platforma lucrează la includerea măsurilor în meniul de raportare pentru video, prin care ajută comunitatea să raporteze conținut care îi încurajează să ia parte la provocări online cu potențial periculos.

Citește și:

Toate acestea reprezintă următoarea etapă din angajamentul permanent al TikTok de a sprijini familiile, profesorii și tinerii. Transparența și colaborarea vor ajuta la crearea unui spațiu online sigur și în care creativitatea și bucuria pot prospera.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.