Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 7-13 martie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în a doua săptămână a lunii martie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în puterea iubirii de a îmi fi ghid în această viață. Am încredere în puterea Universului de a mă ajuta să merg pe drumul meu.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Astăzi promit să mă eliberez de gândurile negative. Promit să nu îmi mai fac scenarii cu care să îmi îngreunez singură sufletul. Învăț să fiu recunoscătoare pentru clipă de acum.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai aștept momentul potrivit pentru că el nu va veni niciodată. Îmi iau destinul în mâini și aleg să îmi trăiesc viața așa cum îmi doresc fără să îmi mai pese de ce zic alți oameni.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Încerc să îmi conving sufletul să vadă partea frumoasă a vieții. Astăzi vreau să mă bucur de lucrurile mărunte, de momentele în care sufletul este cu adevărat fericit.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Fac un pas în spate și îi permit Universului să îmi arate care este drumul pe care trebuie să merg. Aștept să văd ce îmi pregătește destinul și mă bucur de călătorie.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi promit să am grijă de sufletul meu pentru că el este cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit Univers. Aleg să îl hrănesc cu cele mai frumoase sentimente și să îl fac fericit cu adevărat.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Promit să accept ce mi se întâmplă. Nu mă mai opun schimbării în viața mea. Învăț lecțiile importante și merg mai departe, lăsându-mă condusă de Univers.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici, singurul moment care contează se desfășoară în fața ochilor mei. Nu trăiesc în trecut, nu visez la viitor, îmi concentrez mintea asupra momentelor frumoase din prezent.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere că totul va fi bine. Am încredere în mine și în abilitatea mea de a face față problemelor și de a depăși obstacolele dificile. Sunt pregătită să merg mai departe cu viața mea.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Indiferent de direcția în care merg, știu că Universul mă sprijină. Divinitatea îmi este alături la fiecare pas pe care îl fac. Am încredere că va fi bine.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine. Știu că sunt pe drumul cel bun. Eu dețin frâiele viitorului meu, eu fac alegerile pentru mine. Merg mai departe și mă bucur de călătorie.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sufletul meu merge pe drumul pe care trebuie să meargă în viață. Am încredere în Univers că îmi este alături și mă conduce către fericirea adevărată.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.