Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (7-13 martie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Trăiesc pentru ziua de astăzi. Trăiesc cu toată inima. Trăiesc cu tot sufletul. Sărbătoresc viața în fiecare zi și mă bucur de fiecare clipă.

Mantră pentru ziua de marți:

Viața aceasta este numai și numai a mea. Eu am puterea de a o crea așa cum vreau. Astăzi aleg să fiu fericită cu tot sufletul meu. Astăzi aleg să zâmbesc.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Trimit în Univers gânduri pozitive, fericire și dragoste. Trimit în Univers pace, liniște și bucurie adevărată. Sper la un viitor mai bun.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Trăiesc pentru ziua de acum, mă concentrez pe clipa prezentă. Învăț să las trecutul în urmă și să nu îmi mai fie teamă de viitor. Mă bucur de viața mea, cultivând iubire în inima și liniște în suflet.

Mantră pentru ziua de vineri:

Uneori alegerile greșite ne duc în locurile potrivite. Accept ce mi se întâmplă și mă las condusă de puterea Universului, adaptându-mă la schimbări pe parcurs ce îmi continui drumul în viață.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Îmi eliberez sufletul de durere. Îmi eliberez mintea de negativitate. Îmi eliberez inima de suferință. Aduc în viața mea iubire, lumină, pace și liniște.

Mantră pentru ziua de duminică:

Mă simt în siguranță într-un Univers care mă iubește și mă sprijină. Iubirea este o energie pe care o atrag în viața mea.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.