Setari Cookie-uri

Mantra puternică ce îți ghidează spiritul în această primăvară în funcție de zodia în care te-ai născut

Folosește această mantră pentru a aduce liniștea în viața ta, pentru a atrage fericirea adevărată în inima ta și a îți elibera sufletul de toată durerea, de anxietate, griji și probleme. 

Primăvara este anotimpul ce aduce energii divine în sufletele noastre. Energia divină a Universului ne vindecă sufletele, oferindu-ne prilej de regăsire și înălțare spirituală. Mantra primăverii ne ajută să ne punem ordine în gânduri și în sentimente și ne face mai puternici sporind vibrația sufletului, atrangand iubirea adevărată și prosperitatea, deschizându-ne porțile către împlinirea visurilor.

Iată care este mantra de care ai nevoie în această primăvară în funcție de zodia în care te-ai născut:

Horoscop Berbec

Am tot ce îmi trebuie pentru a fi fericită. Nu mai caut bucuria în alți oameni, în alte lucruri, ci aleg să merg după ea în adâncul sufletului meu pentru că fericirea reală, pură, magică vine din interior.

Citește și:

Horoscop Taur

Aleg să urmez energia pe care Universul o trimite în inima mea. Mă conectez cu iubirea pe care o simte sufletul meu fără să mă las prinsă în lucrurile mărunte, neimportante.

Horoscop Gemeni

Îmi permit să îmi rezolv grijile fără atașament, fără frică, fără panică. Nu sacrific starea mea de bine pentru nimic în această lume. Prioritizez fericirea mea și mă bucur de fiecare zi pe care o trăiesc.

Horoscop Rac

Am încredere în alegerile mele și am încredere în mine deoarece știu că voi ajunge acolo unde îmi doresc în cel mai scurt timp posibil dacă lupt pentru visurile mele. Aștept iubirea cu brațele deschise și sunt pregătită să îmi încălzească sufletul.

Horoscop Leu

Nu mă mai opun schimbării. Accept schimbările cu inima deschisă pentru că știu că acesta este destinul meu. Totul va fi mult mai ușor de acum înainte.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Nu-mi este teamă să simt ce vrea inima să simt. Nu mă mai ascund, nu îmi mai reprim stările și emoțiile. Mă iubesc necondiționat, îmi ascult inima și am grijă de mine și de sufletul meu.

Horoscop Balanță

Aleg să fac o prioritate din propriile mele nevoi. Să îmi dau seama de ce are nevoie sufletul meu și să aleg să lupt pentru a obține acele lucruri. Să mă bucur de călătorie cu toată inima mea.

Horoscop Scorpion

Accept fiecare schimbare care vine în viața mea pentru că mă ajută să fiu mai aproape de drumul pe care vreau să merg. Dau drumul tuturor lucrurilor pe care nu le pot controla și mă bucur de această călătorie cu toată inima mea.

Horoscop Săgetător

Am răbdare și totul va fi bine. Mă concentrez pe planurile mele fără să grăbesc lucrurile. Îmbrățișez schimbarea pe care Universul o pregătește pentru mine.

Citește și:

Horoscop Capricorn

Știu că vinovăția este o risipă a energiei și timpului meu. Accept tot trecutul meu și sunt dispusă să merg mai departe, fiind conștientă de lecția pe care am învățat-o. Iubirea și iertarea sunt luminile către care mă îndrept.

Horoscop Vărsător

Învăț să nu îmi mai fac griji pentru fiecare lucru mărunt. Fac un pas în spate și îi permit Universului să îmi arate drumul pe care trebuie să merg. Aleg să mă bucur de călătorie și să nu mai mai stresez din nimicuri.

Horoscop Pești

Accept tot ce se întâmplă în aceste momente în viața mea, mă eliberez de tot ce a fost și cred cu tot sufletul meu în ce ar putea fi. Sunt acolo unde trebuie să fiu, Universul este de partea mea și mă ajută să trăiesc în pace și liniște.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.