Setari Cookie-uri

Oamenii care te iubesc nu renunță la tine. Și cu asta am spus tot

Oamenii care te iubesc vor sta alături de tine la bine și la greu. Nu îți vor da drumul la mână niciodată. Vor fi acolo necondiționat. Te vor susține, te vor ajuta, te vor inspira. Vor plânge alături de tine în cele mai grele momente. Vor râde alături de tine în clipele minunate. Vor fi extrem de fericiți pentru bucuriile și reușitele tale. 

Oamenii care te iubesc nu vor renunța niciodată la tine

Oamenii care te iubesc nu văd luptele tale ca pe un inconvenient. Nu se simt deranjați de problemele tale pentru că știu că nu sunt ceva ce tu ai cerut sau ți-ai dorit vreodată. Oamenii care te iubesc înțeleg că dacă ai putea face ceva ca toate aceste lucruri rele din viața ta să dispară, ai face-o fără să mai stai pe gânduri.

Oamenii care te iubesc nu pleacă niciodată de lângă tine. Nu te vor face să te simți vinovată pentru că nu mai vezi luminița de la capătul tunelului. Nu te vor lăsa atunci când te simți pierdută, singură sau obosită. Vor veni aproape de inima ta și îți vor spune că totul va fi bine. Te vor iubi mai mult ca niciodată pentru că vor înțelege că în astfel de momente ai nevoie cu adevărat de ei și ai nevoie de cineva care să te iubească atunci când tu nu te poți iubi.

Citește și:

Oamenii care te iubesc nu te obligă să fii altcineva decât cine ești cu adevărat. Nu te forțează să te schimbi - din contră - te acceptă cu bune și cu rele și sunt acolo pentru a te ajuta să devii cea mai bună versiune a ta.

Oamenii care te iubesc nu te forțează în mod subconștient să te prefaci când ești bine când nici nu mai știi cine ești cu adevărat. Ei îți permit să simți ceea ce simți, să nu îți ascunzi stările și emoțiile, să îți accepți durerea și să fii vulnerabilă în fața lor. Să renunți la masca de om puternic și să le ceri ajutorul.

Oamenii care te iubesc sunt cei mai fericiți când zâmbești cu adevărat... când fericirea ta este autentică. Când râsul tău este contagios. Ei sunt cei mai bucuroși când uiți de toate necazurile tale și când reușești să te bucuri de viață.

Citește și:

Oamenii care te iubesc vor fi să fie alături de tine în fiecare moment al vieții tale. Ei sunt acolo când nu ești bine și îți întind o mână de ajutor fără să clipească.

Oamenii care te iubesc cunosc diferența dintre a spune că te susțin și a te susține cu adevărat. Ei își țin promisiunile și, indiferent de programul lor aglomerat, își fac timp să fie cu tine.

Oamenii care te iubesc știu că relațiile nu sunt perfecte. Știu că mereu vor fi probleme, situații dificile, momente tensionate. Știu că iubirea reală are dificultățile ei, însă nu se dau bătuți. Nu renunță la tine pentru nimic în lume... și nici nu o vor face vreodată. Pentru că te vor în viața lor până la final.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.