Setari Cookie-uri

Luna femeii: 8 carti cu si pentru femei puternice

Uneori e nevoie sa ne reamintim ca nu suntem singurele care simtim gelozie si durere, care simtim teama si carora ne lipseste iubirea de sine.

Stiu ca timpul este limitat si ca trece cu o viteza cu care abia reusim sa tinem pasul, dar mai stiu si ca este o greseala uriasa sa uitam de noi. De psihicul si de sufletul nostru. Nu trebuie sa uitam sa ne dedicam timp de bucurie si implinire.

Las in continuare cateva titluri de carti cu si pentru femei puternice care nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca ta, cu conditia sa iti gasesti timp sa le si citesti. Sunt hrana pentru mintea si sufletul tau.

Eleganta ariciului – Muriel Barbery

“Dupa toate aparentele, din cand in cand, adultii isi fac timp sa sada si sa comtemple dezastrul care e viata lor. Atunci se lamenteaza fara a intelege si ca niste muste care se izbesc intruna de acelasi geam, se framanta, sufera, se consuma, se deprima si se intreaba despre angrenajul care i-a dus acolo unde nu voiau sa ajunga. Ba, cei mai inteligenti fac din treaba asta o religie: ah, desertaciunea demna de dispret a existentei!”

Citește și:

Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.