Setari Cookie-uri

Continuă-ți drumul! Nu te da bătută! Mergi mai departe cu răbdare. Într-o zi vei înțelege planul Universului pentru tine

Femeile puternice sunt create în timpul furtunilor prin care trec

Nu te da bătută. Continuă-ți drumul... chiar și atunci când te îndoiești dacă ai ceea ce trebuie pentru a trece peste această problemă. Ai avut acest gând și înainte și ai greșit. Ai dovedit că ești capabilă să treci peste cele mai grele momente. Te-ai surprins atunci și te vei surprinde din nou. Vei continua să mergi înainte, puțin câte puțin.

Nu te da bătută... Continuă-ți drumul... chiar și atunci când greșești. Nu pierde prea mult timp plângând pentru ce ai făcut. Atâta timp cât crești și aduni experiență, făcând tot posibilul pentru a evolua și a deveni o versiune mai bună a ta, atunci ar trebui să fii mândră de tine. Evită să mai fii dură cu tine. Toți oamenii greșesc. Nu vei face întotdeauna ce trebuie și când trebuie. Se întâmplă să mai și cazi. Ceea ce contează cel mai mult este modul în care îți înveți lecția, te ridici de la pământ și mergi mai departe.

Citește și:

Nu te da bătută... Continuă-ți drumul... chiar dacă te simți complet singură. Sunt mai mulți oameni pe lumea asta cărora le pasă de tine. Chiar dacă ai pierdut câțiva pe parcurs, ai câștigat alții. Amintește-ți, ești demnă de iubire, de atenție, de afecțiune. Vei găsi ce ai nevoie. Vei găsi oamenii potriviți. Ei sunt acolo, în această lume, și probabil că se simt la fel de pierduți ca și tine în acest moment. Însă vă veți întâlni... și totul va fi minunat.

Nu te da bătută... Continuă-ți drumul... chiar și atunci când te simți fără speranță. Nu renunța la tine, la visurile tale. Universul ți-a pregătit un viitor minunat, însă trebuie să ai puțină răbdare. Chiar dacă ești tentată să renunți, îi ești datoare inimii tale să încerci mai mult. Să te ridici de la pământ și să mergi mai departe. Poate că este greu astăzi, poate că va fi greu și mâine... însă, în cele din urmă, Soarele va răsări și va străluci mai puternic ca niciodată pe strada ta.

Citește și:

Continuă... Nu te da bătută... nici atunci când vremurile sunt grele. Viața nu este o sumă a tuturor momentelor frumoase. Viața nu este perfectă. Viața este cu de toate - cu clipe speciale și clipe grele. Vor fi obstacole de-a lungul călătoriei tale. Vei avea momente în care vei simți că totul se prăbușește. Și este normal. Asta înseamnă să fii om.

Continuă... Nu te da bătută... chiar și atunci când nu ești sigură de ce vrei de la această lume. Chiar și atunci când nu îți cunoști visurile, când nu îți știi scopul, când nu ai niciun plan pentru viitor. Amintește-ți, totul este temporar. Ceea ce simți acum este temporar. Însă trebuie să alegi ce este mai bine pentru tine: iar în acest moment este important să te pui pe primul loc și să ai grijă de tine.

Citește și:

Continuă... Nu te da bătută... chiar și atunci când nu mai ai pic de energie. Amintește-ți, să fii puternică nu înseamnă să pui un zâmbet fals pe față și să îi minți pe toți că ești bine. Uneori, să fii puternică înseamnă să mai înduri o zi. Să te trezești dimineața, să faci un duș fierbinte și să îți pregătești micul dejun. Dacă nu poți face nimic major, începe cu lucruri mărunte. Uneori, ai nevoie de puțin timp pentru a îți reveni. Odihna nu este inamicul tău, ci din contră - aceasta îți permite să îți reîncarci bateriile. Însă trebuie să ai încredere în tine. Trebuie să îți continui drumul. Trebuie să mergi mai departe.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.