Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 14-20 martie

Horoscop săptămânal. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în a treia săptămână a lunii martie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Am curajul de a face schimbarea la care visez. Toate visurile mele se vor împlini atunci când voi face un pas micuț în față. Astăzi este acea zi.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare cu drumul pe care merg; visurile nu sunt împlinite peste noapte. Lupt pentru ceea ce îmi doresc și, între timp, mă bucur de această călătorie specială.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt parte din acest Univers. Sunt bucurie pură. Fericirea mea îi va influența și pe cei din jurul meu să fie fericiți.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Singura modalitate de a nu reuși este dacă renunț. Însă îi promit sufletului meu că nu voi renunța niciodată.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Dragostea există nu doar în lume, ci și în inima mea. Simt iubire cu fiecare celulă a corpului meu.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Am răbdare cu drumul pe care merg. Am încredere în intuiția mea și înțelepciunea mea interioară este ghidul meu în viață.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la grijile care îmi epuizează energia. Gândurile mele sunt realitatea mea. Îmi încarc inima cu iubire și sufletul cu liniște.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Lucruri uimitoare mi se întâmplă în fiecare zi. Astăzi aleg să simt în sufletul meu bucurie, fericire, emoție. Astăzi aleg să zâmbesc clipă de clipă.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este doar o oportunitate de a învață lecțîi importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Respect sufletul minunat pe care îl am și cred cu tărie că am atât de multă iubire frumoasă de oferit.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: În sufletul meu există răbdare și perseverență. Am curajul să lupt pentru ceea ce îmi doresc. Nu voi renunța niciodată la virusile mele.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici și trăiesc în momentul prezent. Învăț să las trecutul în urmă și să mă concentrez pe ceea ce contează cu adevărat. Trăiesc ziua de astăzi cum știu eu mai bine și mă bucur de fiecare clipă în care sunt prezentă.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.