Setari Cookie-uri

Pregătiți-vă sufletele pentru echinocțiul de primăvară. Universul ne oferă șansa la un nou început, o nouă viață, un nou capitol

Echinocțiul de primăvară ne îndeamnă să închidem capitolul geros al iernii și să ieșim din hibernare. Sufletele noastre se dezgheață cu căldura puternică primită de la Soare. Universul ne este alături și ne oferă șansa unui nou început.

Ziua de 20 martie pare să fie una intensă din punct de vedere astronomic: Soarele se mută în Berbec, dând startul echinocțiului de primăvară 2022. Acest echinoctiu de primăvară vine cu o Lună Plină în Fecioară cu doar două zile înainte de eveniment, așa că va fi o perioadă mai intensă din punct de vedere emoțional decât ar fi de obicei pentru toate zodiile.

Luna Plină aduce cu ea un val de energie emoțională. În martie aceasta are loc în Fecioară, o zodie sensibilă și emotivă ce ne permite să ne conectăm la energia divină din interiorul nostru, să ne găsim puterea de a ne înțelege mai bine și de a lua decizii importante cu privire la viitorul nostru. S-ar putea să fie o mulțime de lucruri mărunte pe care trebuie să le încheiem sau la care trebuie să renunțăm pe măsură ce închidem capitolul sezonului de iarnă și ieșim din hibernare.

Citește și:

echinoctiu de primavara

foto Yuriy Mazur, Shutterstock

Ce înseamnă echinocțiu de primăvară?

Echinocțiul de primăvară marchează data la care începe primăvara astronomică și reprezintă momentul din an în care ziua este egală cu noaptea. De asemenea, în această zi se consideră că începe primăvara în emisfera nordică și toamna în cea sudică.

Soarele intră și el în zodia Berbec, primul semn zodiacal al horoscopului european. Oficial, începe un nou ciclu zodiacal. Din moment ce Berbecul este primul semn zodiacal, echinocțiul din martie reprezintă inițierea unui nou an în astrologie - împreună cu un nou ciclu zodiacal.

Când are loc echinocțiul de primăvară în 2022?

În acest an vom sărbători echinocțiul de primăvară pe data de 20 martie, la orele 17:33.

Citește și:

În ziua echinocțiului de primăvară 2022, Luna va intra în zodia Scorpion. Datorită acestui tranzit, putem fi foarte pasionați cu privire la lucrurile pe care vrem să le facem, locurile în care vrem să ajungem, schimbările pe care vrem să le aducem. Universul ne spune că acesta este momentul să avem încredere în noi, să ne folosim de energia pe care o primim și să luptăm pentru ceea ce ne dorim. Puterea schimbării este chiar la noi.

O săptămână mai târziu de la echinocțiul de primăvară, Mercur intră în zodia Berbec și trecem de la stadiul de hibernare la cel de trezire spirituală. Nu mai analizăm în detaliu toate ideile pe care le avem, nu ne mai îndoim de planurile noastre, ci alegem să ne asumăm riscuri, să ieșim din zona de confort și să încercăm să ne atingem visurile.

Citește și:

Echinocțiul de primăvară 2022 este aici pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine viața

Echinocțiul de primăvară este în mod tradițional o perioadă de energie puternică și de noi începuturi.

Anul 2021 a părut să continue nemulțumirea pe care ne-a oferit-o 2020, însă acum ne aflăm într-un moment complet diferit. Am început să realizăm ce contează cel mai mult pentru noi și învățăm să facem alegeri masive în viață pentru a trăi așa cum ne dorim.

2022 este anul cu o energie incredibilă pentru noi. Universul ne sfătuiește să profitamm de ea în această perioadă deoarece putem face multe lucruri interesante care ne vor aduce beneficii majore nu doar în viitor, ci și în momentul prezent.

Este posibil să fim speriați de ce se întâmplă, de schimbările care apar de pe o zi pe alta, însă dacă învățăm să ne eliberăm de tot ce nu ne mai servește, să nu mai încercăm să controlăm destinul și să ne lăsăm purtați de val, vom reuși să trăim cea mai frumoasă perioadă din ultimii ani.

Citește și:

Sfatul Universului pentru noi toți:

trebuie să luăm în considerare opțiunile pe care le avem fix în fața noastră, să adunăm informații, să punem în balanță unde suntem și unde ne dorim să fim, să ne amintim de propriile dorințe și nevoi și să fim blânzi cu noi și cu oamenii din jurul nostru.

foto main Oksana Sozdai_krasotu, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.