Setari Cookie-uri

11 Afirmații pozitive pe care să ți le spui atunci când simți că nu te iubești suficient

Sufletul tău are nevoie să le audă. Inima ta are nevoie de tine. 

Când nu te iubești suficient te poți trezi într-un punct al vieții tale în care nu reușeșți să îți mai atingi obiectivele deoarece îți lipsește încredere în tine. De asemenea, acest lucru te poate face să te simți nefericită și îți poate afecta negativ viața personală și profesională.

Ce poți face în momentele în care simți că nu te iubești suficient? Să ai răbdare cu tine și să o iei treptat astfel încât să poți schimba radical lucrurile.

Dragostea pentru propria persoană te poate face mai optimistă, mai încrezătoare și mai entuziasmată cu privire la viața pe care o ai, la tot ce ți se întâmplă și la tot ce urmează în viitor. Vei dori să împărtășești talentele și punctele forte cu lumea din jur în timp ce lupți pentru a îți îndeplini visurile și a trăi mai frumos ca niciodată.

Citește și:

Afirmațiile pozitive sunt încurajări pe care ți le spui și care te ajută să validezi anumite adevăruri despre tine. Acestea îți vor oferi tot ce ai nevoie pentru a radia energie pozitivă în sufletul tău. Ele te vor ajuta să construiești în mintea ta gânduri pozitive pe care mai apoi să le transformi în adevăruri sincere. În plus, te vor îndrumă să îți ghidezi viața în orice direcție dorești.

Repetă aceste afirmații și crede cu tot sufletul în cuvintele pe care ți le spui. Cu cât le repeți mai des cu atât vei experimenta mai multă iubire de sine.

1. Am grijă de mine cu toată puterea mea. Îi acord inimii mele timp prețios pentru a îi arăta că o iubesc. Îmi respect sufletul și îi ofer doar bucurii minunate.

Citește și:

2. Am tot ce îmi trebuie pentru a face lucruri minunate în această viață. Îmi pot atinge obiectivele, îmi pot împlini visurile. Am încredere în mine și merg mai departe cu răbdare și curaj.

3. Eu sunt specială. Eu sunt unică. Eu sunt puternică. Eu sunt minunată. Eu sunt parte din acest Univers. Eu sunt magie pură.

4. Caut binele în toate situațiile care apar în viața mea. Am grijă ca în mintea mea să cultiv pozitivitate și optimism.

5. Manifest iubire, dragoste, fericire și bucurie în toate domeniile vieții mele.

6. Sunt deschisă către noi oportunități și experiențe. Îi permit sufletului meu să evolueze și mă bucur de această călătorie.

7. Am încredere în deciziile pe care le iau și știu că ceea ce fac mă va ajuta să îmi creez un viitor mai bun.

Citește și:

8. Am timp pentru mine întotdeauna. Aleg să mă bucur de lucrurile mărunte, să fac ce îmi place și să lupt pentru a fi fericită.

9. Aleg să mă simt bine indiferent de ce se întâmplă în jurul meu. Aleg să văd frumusețea lucrurilor mărunte. Aleg să cultiv recunoștință în sufletul meu.

10. Merit lucruri minunate, așa că îmi deschid sufletul și le accept în viața mea pe parcurs ce acestea se îndreaptă către mine.

11. Iubesc cât sunt de puternică atunci când apar obstacole în calea mea.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.