Setari Cookie-uri

Pe 20 martie Soarele intră în zodia Berbec. Dăm prima pagină dintr-un nou capitol al vieții noastre

20 Martie 2022 are o energie incredibilă pentru noi de care ar fi bine să profităm. Universul ne dă curaj, însă totul ține doar de noi.

Ziua de 20 martie este una dintre cele mai puternice zile ale anului 2022. Soarele își încheie călătoria în zodia Pești, ultimul semn zodiacal al horoscopului european și intră în ambițiosul și pasionalul Berbec. Tot în această zi are loc și echinocțiul de primăvară, îndemnându-ne să închidem capitolul geros al iernii și să ieșim din hibernare și să le permitem sufletelor noastre să se bucure de toată magia din jur.

Energia incredibilă a lunii pline de pe 18 martie continuă să fie destul de intensă. Universul ne spune că aceasta este o perioadă minunată de care ar fi bine să profităm. Avem ocazia să dăm pagina și să începem un nou capitol al vieții noastre. Divinitatea ne îndeamnă să ne găsim puterea de a merge mai departe. Acum avem șansa să ne vindecăm de trecut, să ne bucurăm de prezent și să fim entuziasmați pentru viitor.

Citește și:

20 Martie 2022 are o energie incredibilă pentru noi de care ar fi bine să profităm. Universul ne dă curaj, însă totul ține doar de noi. Vrem să facem schimbările pe care ni le dorim? Vrem să ne îmbunătățim viața? Vrem să ne punem pe primul loc și să ne facem fericiți cu adevărat? Vrem să ne vindecăm? Vrem să devenim cea mai bună versiune a noastră? Acestea sunt întrebări la care toți trebuie să răspundem.

Soarele în Berbec: Schimbările sunt înfricoșătoare, însă ne fac bine

soare in berbec

foto SN VFX, Shutterstock

Sfatul Universului pentru noi toți: Să nu ne speriem de schimbare

Poate fi înfricoșător să ieșim din zona de confort, însă acesta este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi. Nu putem trăi în același loc ani întregi. Schimbările ne fac bine, ne ajută să creștem, să ne dezvoltăm, să evoluăm și să ne transformăm cu adevărat. Este momentul să luăm în considerare opțiunile pe care le avem, să analizăm detaliile importante, să ne amintim de propriile dorințe și să luptăm pentru a ne atinge visurile.

Citește și:

Soarele în Berbec ne îndeamnă să ne concentrăm asupra propriilor dorințe și nevoi. Așa cum în Cosmos începe un nou ciclu, și noi putem începe un un nou capitol al vieții noastre.

Echinocțiul de primăvară aduce cu el o energie incredibilă de care ar fi bine să profităm pentru a face un pas uriaș în față. Ieșim din locul în care am fost blocați atât de mult timp, ne deschidem aripile și învățăm să zburăm mai sus ca niciodată.

De asemenea, eliminarea tuturor gândurilor negative adunate ne va ajută să facem loc pentru ceea ce contează cu adevărat. Ne concentrăm pe lucrurile pozitive și învățăm să iubim viața și să cultivăm recunoștința zi de zi, clipă de clipă. Nu mai alergăm după fericire pentru că știm că ea este parte din noi - așa că ne scufundăm în adâncul sufletului și facem tot posibilul să o găsim și să o scoatem la iveală.

Citește și:

Soarele în Berbec: Trebuie să ne asigurăm că suntem sinceri cu noi

Suntem acolo unde ne dorim să fim? Putem schimba cu ceva momentul prezent? Cum ne putem îmbunătăți viața? - acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care toți trebuie să răspundem.

În aceste momente de reflectare, este important să ne asigurăm că suntem sinceri cu noi înșine, dar și să ținem cont de modul în care alegerile noastre îi pot afecta pe cei din jur. Poate fi ușor să ne invaluim în propriile dorințe, însă trebuie să evităm să îi rănim pe cei la care ținem din simplă neatenție. Trecem printr-o perioadă grea în omenire, iar relația cu cei dragi este cea care ar trebui să conteze cel mai mult pe plan personal. Să fim împreună, mai uniți că niciodată, să ajutăm, să iertăm și să iubim necondiționat.

Citește și:

foto main Valery Rybakow, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.