Setari Cookie-uri

Viața este perfectă în imperfecțiunea ei. Trăiește-o și nu mai încerca să o înțelegi 

Tu bucură-te că vezi răsăritul și nu mai complica tot ce e simplu. 

În unele zile te vei trezi și vei simți pace în sufletul tău. Viziunea ta va fi clară, lumea va fi a ta. Vei dansa pe cenușa trecutului tău și în corpul corpul tău vei simți un sentiment copleșitor de bucurie ce-ți va inunda fiecare por. În alte zile te vei simți cu moralul la pământ. Îți va fi greu să găsești motive pentru care să fii recunoscătoare. Nu vei înțelege cursul Universului. Te vei concentra doar pe greșeli și nu vei putea să îți numeri binecuvântările.

Vor fi zile în care vei simți că vei zbura. Iubirea îți va atinge sufletul și inima și vei fi recunoscătoare pentru viața pe care o ai. Vei fi mândră de faptul că poți oferi o dragoste atât de pură și de frumoasă. Apoi vor fi zile în care vei simți că nu mai ai nimic de dăruit în tine. Te vei întreba dacă iubești prea profund și te vei întreba dacă îți pasă prea mult.

Citește și:

În oricare dintre aceste zile este important să îți amintești că nu poți controla cursul destinului și nici modul în care ți se schimbă viața. În unele dimineți te vei trezi cu soare în suflet și vei fi fericită. Îi vei bucura pe cei din jurul tău și vei râde cu gura până la urechi. În alte zile nu îți vei mai da seama care este scopul tău în viață și nici ce ai de făcut pentru a fi fericită. Te vei simți prinsă într-o furtună gri, într-un uragan uriaș ce te va învârti pe toate părțile și care îți va aduce numai nori negri și ploi dese.

Dar, să îți spun ceva... așa este viața. Cu bune și cu rele. Cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Cu clipe în care nu mai știi ce să faci cu așa fericire și clipe în care sufletul îți este la pământ de la tristețea pe care o simte inima ta.

Citește și:

Viața este frustrantă și uluitoare, goală și plină în același timp, plină de oportunități de a simți și de a crește, de a te dezvolta și de a deveni cea mai bună versiune a ta.

Viața nu va încetini niciodată și nici nu se va simplifica. Te va lua prin surprindere și îți va oferi ce știe ea mai bine: trăiri incredibile. Dacă căutăm rutină, obișnuitul ne va ucide înainte cu tristețea lui.

Îmbrățișează necunoscutul și tot ce simți. Iubește când ești fericită și acceptă când ești tristă. Ai fost crescută din furtuni dureroase, te-ai ridicat de fiecare dată de la pământ și ai mers mai departe. Sufletul tău nu va înceta niciodată să simtă în profunzime, să iubească prezentul și să se entuziasmeze cu privire la viitor. Nu te condamna când viața este grea. Îmbrățișează-ți sensibilitatea și ai răbdare... pentru că totul trece.

Citește și:

Da, viața este imperfectă... însă în asta constă frumusețea ei. Trăiește-o și nu mai încerca să o înțelegi.

foto main Warm_Tail, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.