Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 21-27 martie

Horoscop săptămânal 21-27 martie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână a lunii martie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Singurele lucruri care stau între mine și visurile mele sunt scuzele pe care le găsesc de fiecare dată. Este timpul să mă opresc și să lupt pentru ceea ce îmi doresc.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Cu cât sunt mai liniștită cu atât devin mai puternică. Pacea din interior duce la un progres real, semnificativ la exterior.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Capacitatea mea de a depăși provocările este nelimitată, potențialul meu de a reuși să îmi împlinesc visurile este infinit.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să trăiesc cu zâmbetul pe buze. Învăț să fiu recunoscătoare pentru tot ce am frumos în această viață. Învăț să fiu fericită clipă de clipă.

Citește și:

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Pacea și armonia interioară se întâmplă în momentul în care aleg să nu permit unei alte persoane sau evenimente să îmi controlege gândurile și emoțiile.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmi păstrez calmul și nu permit greutăților să îmi fure zâmbetul de pe buze și să îmi întunece viața. Accept ce se întâmplă, însă aleg să merg mai departe cu viața mea. Nu pun nicio greutate pe inima mea.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Acum este timpul meu să reușesc. Acum este timpul meu să cred în mine. Acum este timpul meu să las în spate trecutul și să merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt încrezătoare în ceea ce sunt. Știu că inima mea este puternică, așa că las în urmă insecuritatea și îndoiala de sine și aleg să merg cu inima deschisă către viitor.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Timpul trece și învăț să îl prețuiesc mai bine. Mă concentrez pe relațiile cu oamenii din jurul meu, pe munca semnificativă, pe bucuria din inimă și pe fericirea din suflet. Altceva nu contează.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Când mi se pare că nu mai am timp pentru ce contează, mă voi opri din a mai face lucrurile care nu îmi permit să îmi urmez visurile.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să am curaj. Aleg să cred în mine. Aleg să mă iubesc necondiționat și să lupt pentru ceea ce îmi doresc. Aleg să trăiesc frumos zi de zi, clipă de clipă.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Când lucrurile sunt dure, trebuie să fiu mai dură. Nu vreau o viață ușoară, vreau doar putere de a îndura o viață grea care duce către succes.

foto main EL_Art, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.