Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 28 martie - 3 aprilie

Horoscop săptămânal 28 martie - 3 aprilie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână a lunii martie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Am grijă la modul în care vorbesc cu sufletul meu. Ceea ce îmi spun în fiecare zi, oră, minut, secundă afectează în mod direct ce și cum gândesc și simt despre mine însămi.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Aleg să nu mă mai stresez. Nu pot controla niciodată tot ce se întâmplă în viața mea, de aceea învăț să mă concentrez doar asupra lucrurilor care chiar contează și pe care le pot controla.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Merg mai departe. Nu voi rămâne prinsă în ce ar fi fost dacă sau ce ar fi trebuit să fie. În schimb, mă voi concentra pe puterea și posibilitatea de a înțelege ce este acum, chiar acum.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de trecut pentru că știu că singurul moment care contează este chiar acum. Aleg să pășesc către viitor cu zâmbetul pe buze și cu încredere că totul va fi bine.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Lucruri uimitoare mi se întâmplă în fiecare zi. Aleg clipă de clipă să simt în sufletul meu bucurie, fericire, emoție. Aleg să zâmbesc în fiecare moment al vieții mele.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu-mi este frică să dau greș. Eșecul este o oportunitate minunată de a învăța lecții importante, de a o lua de la capăt, de data aceasta cu o nouă mentalitate.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Iubesc cu toată inima mea sufletul pe care îl am și cred cu tărie că în ea există cea mai pură și mai frumoasă iubire din lume.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt aici pentru a lupta pentru ceea ce îmi doresc. Universul îmi spune să nu renunț la visurile mele, să merg mai departe, să depășesc obstacolele ce stau în calea drumului meu.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt iubire necondiționată. Învăț să mă iubesc din tot sufletul și să îi las și pe cei din jurul meu să mă iubească.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Dacă iarba pare mai verde în curtea vecinului trebuie să înțeleg că este un semn că ar fi bine să ud mai des iarba din curtea mea.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu pot oferi ce nu am. De aceea învăț să dau oamenilor la care țin iubire adevărată - pentru că aceasta se găsește mereu în sufletul meu.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Când mi se pare că nu mai am timp pentru ce contează, mă voi opri din a mai face lucrurile care nu îmi permit să îmi urmez visurile.

foto main pathdoc, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.