Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (28 martie - 3 aprilie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Sunt prezentă în momentul de acum. Învăț să las trecutul în urmă și să nu mai mai gândesc la el. Învăț să mă bucur de viața care curge prin ochii mei chiar în această clipă.

Mantră pentru ziua de marți:

Mă hrănesc cu gânduri pozitive. Îi ofer sufletului meu doar iubire și bunătate. Găsesc în inima mea dragostea adevărată și o împărtășesc cu toți oamenii din jurul meu.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Cultiv recunoștința în sufletul meu. Îmi învăț mintea să se oprească din a se plânge de cât de stresată este și să se concentreze pe a realiza cât este de norocoasă.

Mantră pentru ziua de joi:

Acest drum este drumul meu. Nu sunt într-un loc greșit, sunt fix acolo unde Universul vrea să fiu. Învăț lecții importante în timp ce mă ridic de la pământ și merg mai departe.

Mantră pentru ziua de vineri:

Indiferent de cum îmi încep ziua, îmi promit să fac tot posibilul pentru a zâmbi mai mult. Aleg să fiu recunoscătoare pentru viața pe care o trăiesc și să aduc liniște și fericire în inima mea.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Cred în mine și în tot ceea ce sunt. Cred în visurile mele. Cred în puterea mea de a face o schimbare. Cred că divinitatea este de partea mea.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Fericirea începe cu mine. Cu cât este mai fericit sufletul meu, cu atât mai multă fericire am de împărtășit cu ceilalți. Fericirea în lume începe cu adevărat cu mine.

foto main Sergiy Katyshkin, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.