Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (4-10 aprilie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Accept ceea ce mi se întâmplă pentru că, în sufletul meu, știu că Universul are un plan mai bun decât al meu. Fac un pas în spate și îi permit divinității să îmi arate drumul corect.

Mantră pentru ziua de marți:

Nu mai permit nimănui să îmi spună cum să îmi trăiesc viața. Mă las condusă de intuiție și îi permit inimii să îmi șoptească de ce are nevoie pentru a fi fericită cu adevărat.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Citește și:

Mă eliberez de trecut și aleg să iert și să mă iert. Învăț să trăiesc în prezent, să cultiv recunoștință în sufletul meu și să găsesc bucurie în inima mea.

Mantră pentru ziua de joi:

Folosesc iubire când trebuie să iau decizii cu privire la viața mea. Folosesc bucurie când vorbesc cu cineva. Folosesc răbdare când lucrurile nu ies așa cum îmi doresc. Folosesc recunoștință când am nevoie de putere pentru a merge mai departe.

Mantră pentru ziua de vineri:

Sunt 100% prezentă în viața de aici. Mă bucur cu fiecare moment de clipă prezentă și cultiv recunoștință în sufletul meu. Viața mea este minunată.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Dacă am puterea de a face pe cineva mai fericit astăzi, o voi face. Lumea are nevoie de mai multe zâmbete.

Citește și:

Mantră pentru ziua de duminică:

Învăț să trăiesc în prezent. Învăț să uit de trecut și să nu mă mai tem pentru viitor. Momentul care contează este chiar acum.

foto main TinyDoz, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.