Setari Cookie-uri

Este atât de simplu: Un bărbat care te iubește cu adevărat nu va pleca niciodată de lângă tine

Este atât de simplu. Un bărbat care te iubește, nu va pleca niciodată. În ciuda motivelor pe care le au unii oameni atunci când decid să părăsească o relație, adevărul este că pur și simplu nu iubesc suficient de mult. S-ar putea să existe sentimente, însă dragostea lor nu este suficient de puternică încât să rămână. 

Când iubești profund și intens, nu părăsești ușor persoana de lângă tine. Ești dispusă să faci compromisuri, să încerci, să faci orice pentru a salva relația.

Când cineva te iubește, indiferent de cât de dificilă ești uneori, indiferent de câte argumente lipsite de sens ai despre lucruri sau de cât de copil ești, toate luptele și neînțelegerile nu au nicio semnificație în comparație cu ceea ce simte. Iubirea adevărată depășește orice obstacol. Iubirea adevărată înseamnă compromis.

Când cineva te iubește, nu dispare atunci când lucrurile devin grele. Nu dispare atunci când există frustrare, supărare, rutină sau oboseală. Ei înțeleg că argumentele și luptele trec... iar dragostea este cea care rămâne pentru totdeauna.

Citește și:

Când cineva te iubește, va rămâne să îndure furtunile cu tine. Indiferent de cât de negri ar fi norii și de cât de puternice ar fi vânturile, el va rămâne acolo și te va ține de mână. Vremurile grele va vor apropia și mai mult și vă vor ajuta ca între voi să crească și mai mult iubirea adevărată.

Când cineva te iubește, tot ce își va dori va fi să fie alături de tine și să te ajute mai mult decât vrei tu să te ajuți.

Când cineva te iubește, va vedea cele mai rele părți din tine și tot va alege să rămână. Va fi acolo pentru a te ridica de la pământ și a îți da putere atunci când tu nu mai poți. Îți va spune că totul va fi bine și te va ajuta să mergi mai departe.

Când cineva te iubește, va găsi modalități să împiedice iubirea să dispară.

Citește și:

Dacă cineva te iubește, nu va pleca când vei fi greu de iubit. Nu va pleca atunci când vei avea cea mai mare nevoie de el. Nu va pleca când viața va pune la încercare iubirea dintre voi. Nu va pleca atunci când provocările îți vor ajunge în cale și când viața va fi dură cu tine. Dacă te iubește... va rămâne acolo, lângă tine, necondiționat.

La sfârșitul zilei, faptul că rămâne este o alegere pe care trebuie să o facă din nou și din nou.

Plecarea este, de asemenea, o alegere. Dacă asta vrea, da-i drumul. Dacă nu poate vedea cât ești de specială și nu știe cât de frumos va fi un viitor alături de tine, atunci lasă-l să plece. El nu merită dragostea pe care ești dispusă să o oferi.

Există cineva acolo și îl vei găsi. Vei găsi acel bărbat a cărui iubire se va potrivi perfect în locurile goale din inima ta. Vei găsi acel bărbat de care ai nevoie și care are nevoie de tine la fel de mult. Tu vei fi motivul pentru care el va rămâne... zi de zi, clipă de clipă.

Citește și:

foto main Dmytro Voinalovych, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.