Setari Cookie-uri

Nu te mulțumi niciodată cu mai puțin. Rămâi singură până când vei întâlni acel bărbat care va lupta pentru tine

Draga mea, nu te teme de singurătate. Nu alege să fii în relația greșită pentru că nu nu vrei să fii singură. 

Nu te mulțumi niciodată cu mai puțin. Rămâi singură până când vei întâlni acel bărbat destinat ție.

Rămâi singură, explorează și rătăcește pe cont propriu în această lume frumoasă.

Păstrează inima ta minunată doar pentru tine. Nu i-o oferi unui bărbat care nu o merită. Prețuiește-ți sufletul. Bucură-te de aceste momente de singurătate pentru că sunt un dar de la Univers.

Dă-ți seama cât de ești de importantă.

Să nu crezi că trebuie să spui "Da" când ceea ce vrei cu adevărat este să spui "Nu". Pentru că întotdeauna vor exista mai multe șanse în față pentru a spune "Da".

Rămâi singură. Chiar și atunci când acele voci speriate din interiorul tău îți spun că nu vei întâlni pe nimeni. Oooh, nu le asculta pentru că nu știu ce spun.

Citește și:

Rămâi singură până când vei întâlni acel bărbat care îți va înlătura toate îndoielile într-o clipă. Acel bărbat care va lupta pentru tine. Care te va iubi necondiționat.

Rămâi singură până când vei întâlni acel barabt care realizează cât de importantă ești. Care se va mândri cu tine zi de zi, clipă de clipă. Care va deveni cel mai mare susținător al tău. Care va fi acolo, în momentele dificile, te va ține de mână și te va ridica de la pământ.

Rămâi singură până când vei întâlni acel bărbat care îți va păzi inima cu toată ființa lui. Care îți va spune că te iubește și îți va demonstra asta cu fiecare acțiune a lui. Care se va trezi în fiecare dimineață și va face tot posibilul să îți pună cel mai frumos zâmbet pe buze. Care îți va spune clar că nu va dispărea pentru că voi sunteți făcuți unul pentru celălalt.... pentru eternitate.

Citește și:

Rămâi singură până când vei întâlni acel bărbat care va fi acolo pentru tine indiferent de cât de dificilă și tulburătoare ar fi situația în care te afli. Care, atunci când te va vedea că suferi, va lua de bunăvoie durerea ta ca pe a lui astfel încât să te ajute să te îndrepți către capătul tunelului și să vezi cât de puternică este luminița care te așteaptă acolo.

Rămâi singură până când vei întâlni acel bărbat care nu va renunta când lucrurile vor deveni puțin grele. Care îți va spune că va fi acolo necondiționat și asta va face fără nicio ezitare. Care îți va strânge mâna și mai tare și îți va spune cât de norocos este că faci parte din viața lui. Care va spune clar că va fi acolo pentru tine, oricând... pentru totdeauna.

Citește și:

Rămâi singură... până când vei întâlni un astfel de bărbat.

foto main Tatiana Chelovechkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.