Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 11-17 aprilie

Horoscop săptămânal 11-17 aprilie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în prima săptămână a lunii aprilie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în următoarea săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Puterea este la mine. În orice moment sunt capabilă să îmi schimb viața. Eu dețin controlul suprem, depinde doar de mine ce aleg să fac.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Unele lucruri care îmi ocupă mintea astăzi nu mă vor afecta în cinci ani, cinci luni sau poate că nici măcar în cinci săptămâni. De aceea aleg să nu mă mai pierd în aceste probleme care nici măcar nu contează.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai aștept nimic de la nimeni. Puterea de a fi fericită este în mâinile mele. Găsesc iubire în sufletul meu. Sunt singură responsabilă pentru liniștea mea.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Ceea ce îmi spun în fiecare zi, oră, minut, secundă afectează în mod direct ce și cum gândesc și simt despre mine însămi. Acum aleg să îmi spun despre fericire.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Toate problemele au o soluție, fiecare experiență reprezintă o oportunitate pentru mine să învăț și să cresc. Sunt în siguranță! Sunt în pace!

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Fiecare moment reprezintă o oportunitate nouă și extraordinară să fiu mai mult din ceea ce sunt cu adevărat. Mă deschid cu ușurință și fără efort.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să fiu eu însumi, să nu mă mai compar cu nimeni altcineva din lume. Învăț să trăiesc așa cum îmi doresc să trăiesc.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt una cu viața. Sunt una cu Universul. Cu cât mai mult știu să mă iubesc pe mine însămi și să am încredere în divinitate, cu atât mai mult viața mă va iubi, mă va spriini și mă va ghida.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Tot ce am făcut ieri m-a condus spre o zi mai bună, ziua de azi. Accept tot ce s-a întâmplat, cresc învățând din greșeli și merg mai departe deoarece știu că Universul are pentru azi numeroase surprize.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Invăț să accept viața așa cum este. Învăț din greșelile făcute și merg mai departe. Nu contează ce s-a întâmplat, ceea ce contează cu adevărat este ce voi face de acum înainte.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt recunoscătoare pentru fiecare luptă, fiecare bătălie, fiecare moment dificil. Sunt recunoscătoare pentru viața mea... tot ce am trăit până acum m-a ajutat să ajung unde sunt acum.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să nu mai iau decizii importante cu privire la ce spun alții. De acum înainte mă bazez doar pe intuiție, pe ce îmi dictează sufletul.

foto main: Helena Lansky, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2022
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.