Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (11-17 aprilie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Greșelile sunt inevitabile și nu definesc nicio parte din mine. Aleg să învăț din ele și să merg mai departe cu viața mea.

Mantră pentru ziua de marți:

Îmi deschid inima și permit stresului să îmi părăsească sufletul. Este momentul să las trecutul în spate. Este momentul să merg mai departe cu viața mea. Acesta este un nou început, un nou pas, o nouă posibilitate. O nouă zi.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Nu mai aștept să se întâmple minuni sau să vină ocazia perfectă. Promit să încep chiar de azi să îmi schimb atitudinea, credințele, gândurile și viața.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Eliberez și dau drumul acum tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte. Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.

Mantră pentru ziua de vineri:

Învăț din ziua de ieri, trăiesc pentru ziua de astăzi și sper pentru ziua de mâine. Cel mai important lucru - nu încetez niciodată să zâmbesc.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Astăzi mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Mantră pentru ziua de duminică:

Respirație cu respirație renunț la așteptările pe care le am, la frica din suflet, la regretul pe care îl simt și la frustrarea din mintea mea. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Citește și:

foto main sun ok, Shutterstock


Kudika
10 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


7 aspecte de care să ții cont când alegi bijuteriile

 

Alegerea bijuteriilor potrivite  poate transforma orice ținută, conferindu-i o notă de eleganță, rafinament sau, dimpotrivă, un... Kudika


7 sfaturi pentru a preveni infestarea cu viermi intestinali

 

Infestarea cu viermi intestinali este o problemă frecventă și deranjantă, în special în rândul copiilor, dar... Kudika

7 Moduri de a îmbrățișa energia divină feminină

Te invit să pășești în lumea fermecată a energiei divine feminine, o forță magnifică care locuiește în fiecare dintre noi și care ne învață să ne conectăm cu esența noastră... Kudika


5 imagini
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 15-21 iulie

 În această săptămână de iulie astrele ne oferă o oportunitate specială de a ne concentra pe aceste aspecte esențiale pentru a ne îmbunătăți viețile. Iată ce are... Kudika


Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 15-21 iulie

Fiecare zodie are o energie unică, iar aceste mantre sunt menite să alinieze sufletul tău cu vibrațiile pozitive ale universului. Iată mantra fiecărei zodii pentru această săptămână:

...
Kudika
Rita Ora vine pentru prima dată în Timișoara, la Celebrarea orașului 2024

comunicat de presa: 

De la debutul ei în 2012, Rita Ora a vândut șapte milioane de single-uri, a avut 13 hituri în top 10, iar albumul cu care şi-a... Kudika