Setari Cookie-uri

7 Mantre puternice pentru fiecare zi a săptămânii (11-17 aprilie)

Rostește câte o mantră în fiecare dimineață și vei vedea cum totul se va schimba în bine.

Am pregătit pentru tine 7 mantre simple, însă extrem de puternice, pentru fiecare zi a acestei săptămâni astfel încât să reușești să faci față cu brio tuturor provocărilor ce vor urma, să înveți din ele și să ai curajul să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Mantră pentru ziua de luni:

Greșelile sunt inevitabile și nu definesc nicio parte din mine. Aleg să învăț din ele și să merg mai departe cu viața mea.

Mantră pentru ziua de marți:

Îmi deschid inima și permit stresului să îmi părăsească sufletul. Este momentul să las trecutul în spate. Este momentul să merg mai departe cu viața mea. Acesta este un nou început, un nou pas, o nouă posibilitate. O nouă zi.

Mantră pentru ziua de miercuri:

Nu mai aștept să se întâmple minuni sau să vină ocazia perfectă. Promit să încep chiar de azi să îmi schimb atitudinea, credințele, gândurile și viața.

Citește și:

Mantră pentru ziua de joi:

Eliberez și dau drumul acum tuturor gândurilor negative care îmi trec prin minte. Nicio persoană, loc sau lucru, nu are nicio putere asupra mea. Pentru că eu sunt singurul gânditor din mintea mea.

Mantră pentru ziua de vineri:

Învăț din ziua de ieri, trăiesc pentru ziua de astăzi și sper pentru ziua de mâine. Cel mai important lucru - nu încetez niciodată să zâmbesc.

Mantră pentru ziua de sâmbătă:

Astăzi mă iubesc pentru ceea ce sunt. Lucrurile care mă fac diferită sunt lucrurile care mă definesc. Sunt ceea ce sunt și nu mă mai ascund.

Mantră pentru ziua de duminică:

Respirație cu respirație renunț la așteptările pe care le am, la frica din suflet, la regretul pe care îl simt și la frustrarea din mintea mea. Renunț la necesitatea aprobării constante. Nu am nevoie de nimic.

Citește și:

foto main sun ok, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.