Setari Cookie-uri

La ce trebuie să renunți în săptămâna 11-17 aprilie ca să atragi fericirea

Horoscop săptămânal pentru perioada 11-17 aprilie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut. 

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune la ce trebuie să renunți în această săptămână pentru a fi fericită.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la frica de a trăi liber

Din cauza tuturor lucrurilor care s-au întâmplat în ultima perioadă, ai construit ziduri în jurul inimii tale pentru că nu vrei să mai suferi. Însă fericirea este dincolo de acele ziduri, așteaptă să fie găsită. Scapă de frică și vei vedea cât de frumos poți trăi.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la frica de schimbare

Acum ori niciodată. Este momentul să faci pasul cel mare, să ieși din zona de confort și să lupți pentru ceea ce îți dorești. Visul tău este chiar după colț, trebuie doar să faci un pas pentru el.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la oamenii toxici

Citește și:

În această perioadă alege să te înconjori de oameni frumoși, cu suflet curat, plin de energie pozitivă. Nu ai nevoie de răutate și negativitate în următoarele zile.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să îți faci tot felul de scenarii

Știu că este o perioadă dificilă, însă nu te ajută cu nimic dacă îți faci scenarii și te concentrezi doar pe lucrurile negative. Învață să vezi bucurie acolo unde nu există și să găsești lucruri frumoase pentru care să fii recunoscătoare.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la frica de a iubi

Deschide-ți sufletul și iubește cu adevărat. Dărâmă toate acele ziduri pe care le-ai construit în jurul inimii tale, scapă de reguli și pune fericirea ta pe primul loc. Vei vedea cât de frumoasă va fi următoarea perioadă.

Citește și:

Horoscop Fecioară

Trebuie să renunți la dorința de a îi mulțumi pe toți

În această săptămână pune-te pe primul loc, ai grijă de tine și de inima ta. Învață să fii puțîn egoistă și să faci tot posibilul pentru a îți vedea sufletul cu adevărat fericit. Tu contezi cel mai mult, să nu uiți niciodată asta.

Horoscop Balanță

Trebuie să renunți la teama de a ieși din zona de confort

Nu îți fie teamă, în afară zonei de confort trăiești cu adevărat, înveți, evoluezi, te bucuri de libertate. Încearcă să faci astăzi un pas micuț, mâine încă unul și vei vedea că este mai simplu decât credeai tu.

Horoscop Scorpion

Trebuie să renunți la a te lăsa condusă de oamenii din jurul tău

Ascultă sfaturile pe care le primești, însă alege să te lași condusă de intuiție dacă ai de luat decizii importante. Inima ta știe cel mai bine de ce are nevoie și care este drumul pe care trebuie să mergi pentru a fi fericită cu adevărat. Ai încredere în ea.

Citește și:

Horoscop Săgetător

Trebuie să renunți la ideea că nu poți ierta oamenii care ți-au greșit

Dacă nu îi ierți îți faci ție rău și continui să trăiești în trecut, acolo unde lucrurile deja s-au întâmplat, iar tu nu mai poți face nimic pentru a le schimba. Știu că este greu, însă iertarea este singura cale de a face pace cu viața ta și de a merge mai departe.

Horoscop Capricorn

Trebuie să renunți să pui răul în față

"Și dacă se va întâmplă asta?". " Și dacă nu voi reuși?". Îți sună cunoscute aceste întrebări? Nu mai pune răul în față. Mergi mai departe, învață-ți lecțiile și evoluează. În aceste momente găsești frumusețea vieții.

Horoscop Vărsător

Trebuie să renunți la dorința de a fi ocupată tot timpul

Citește și:

Nu trebuie să fii ocupată pentru a fi productivă, pentru a merge în continuare pe drumul tău, pentru a îți urma visurile. Învață, în schimb, să îți ocupi timpul cu lucruri care chiar contează și care te ajută să avansezi în viață.

Horoscop Pești

Trebuie să renunți la frica de necunoscut

Știu că este dificil, dar trebuie să ai încredere în tine. Îndrăznește să mergi mai departe, să îți continui drumul, să lupți pentru lucrurile pe care vrei să le ai și să nu renunți până când nu îți împlinești cele mai frumoase visuri.

foto main Anna Ismagilova, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.