Setari Cookie-uri

Advertorial Mugler dezvăluie Alien Goddess și îndeamnă femeile din întreaga lume să creeze extraordinarul 

Alien Goddess este un apel universal către toate femeile: Creați extraordinarul. Este timpul să dezvăluim energia omnipotența care strălucește în fiecare dintre noi, să ne bucurăm de feminitatea divină a sufletului nostru și să ne pregătim pentru un viitor extraordinar.

Într-o lume în care nimic nu va mai fi la fel, o zeiță solară deschide caleea către un viitor miraculos: Alien Goddess, într-o armonie perfectă cu corpul și mintea ei, este gata să transforme lumea din jurul ei.

O adevărată expresie a unei noi forme de feminitate puternică, talentată și spirituală, mereu conectată la lumea exterioară, la stări, sentimente și emoții.

Încă de la începuturi, perspectiva Mugler creată a oferit o viziune unică asupra lumii, alimentată de o convingere pentru a contesta tradiția și înțelepciunea convențională, dezlănțuind sinele autentic din interiorul fiecăreia dintre noi.

Parfumurile Mugler sunt creații unice ce exprimă independență, schimbare, transformare, și ce sfidează timpul și spațiul pentru a forma noi dimensiuni extraordinare. Astăzi, Mugler dezvăluie un nou capitol - un început al optimismului și un scut împotriva unui exterior plin de provocări fără precedent. Călătoria extraterestră este inspirată din călătoriile imaginare ale lui Manfred Thierry Mugler și reprezintă pași într-o nouă oră a Alien Goddes, aducând originile vieții într-un viitor strălucit.

Alien Goddess te invită într-o explorare supranaturală extraordinară într-o lume mistică. Noul parfum este un manifest pentru feminitate în cel mai magic mod al ei.

Alien Goddess a fost dezvoltat de Marie Salamagne și Nathalie Lorson. Notele includ bergamotă, iasomie, vanilie și casmeran.

Capacitatea de a exprima aspirațiile unei întregi generații pentru o lume mai blândă într-un singur parfum, de a canaliza mirosul într-o energie creativă optimistă marchează o geneză olfactivă fără precedent.

Continuându-și drumul pe cărări neexplorate, Mugler a venit cu o provocare deosebit de îndrăzneață pentru Alien Goddess: o reinventare completă a expresiei florale, tradusă într-o semnătură olfactivă puternică pentru a moderniza și intensifica parfumul floral tradițional. Este un tribut extraordinar adus rolului vital al florilor, a căror misiune sacră este de a fructifica pământul.

Alien Goddess conține o formulă incandescentă de esență de bergamotă și superinfuzie de iasomie glandiflorum (numită și "iasomie regală") cultivată în India, tratată termic cu infuzie premium de vanilie Bourbon de Madagascar și casmeran.

Ca o îmbrățișare caldă primită de soare, nuanțele sale lemnoase și notele de lungă durată sunt ca o amintire la care nu ești pregătită să renunți. Obsesia lui Mugler pentru calitatea ingredientelor și proceselor de aprovizionare și producție care respectă mediul înconjurător stau la baza producelor ce construiesc acest parfum. Florile delicate de iasomie sunt culese manual în zorii zilei pentru a își păstra parfumul proaspăt. Fabricată special pentru Mugler, vanilia Bourbon de Madagascar oferă o profunzime aromatică rafinată. Fiecare floare de vanilie este polenizată manual și, în momentul în care ajung la maturitate, păstăile sunt puse la uscat pentru mai bine de 6 luni astfel încât să își dezvolte acea aromă unică, luxoasă, perfectă.

Alien Goddess, un talisman feminin

Sticla emblematică de parfum Mugler a îmbrăcat pentru Alien Goddess o rochie aurie. Greutatea carcasei de sticlă contrastează cu acele curbe voluptoase, iar puterea sa este cu adevărat dezvăluită atunci când dansează în armonie cu palmele feminine. Proiectată pentru a fi reumplută cu ușurință acasă cu ajutorul unei pâlnii portabile, sticla este sursă nelimitată de viață pentru Alien Goddess.

Willow Smith este Alien Goddess

Un icon al generației sale, zeița extraterestră este întruchipată de Willow Smith, o muză modernă ce a cucerit noua eră. Bun venit în extraordinar, în viitorul fără limite care este la un pas distanță de noi.

Figura supremă a zeiței extraterestre este Willow Smith. Cântăreața, actrița, scriitoare, producătoare... o muză modernă în fiecare aspect al existenței sale. . La doar 20 de ani, Willow Smith este un fenomen cultural global. Artista ce inspiră la fiecare pas și icon carismatic în lumea modei, ea folosește influența puternică și energia unică pe carele are în folosul unor cauze diverse cum ar fi accesul la educație pentru fete tinere și integrarea socială a oamenilor defavorizați prin artă. Toate acestea infuzează cu angajamentul ei profund la incluziune, altruism și libertate de exprimare. Stilul ei incredibil, privirea pătrunzătoare și prezența magnetică o transformă într-o adevărată inspirație și simbol aspirațional pentru tânăra generație.

Parfumul Alien Goddess este disponibil în sticluțe de 30 ml, 60 ml și 90 de ml și vine și cu recipient pentru reumplere (100 ml) sau recipient de reumplere pentru călătorii (10 ml).


Kudika
14 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.