Setari Cookie-uri

7 Greșeli cu care îți sabotezi relațiile și nu îi permiți sufletului pereche să te găsească

Aceste greșeli comune pot sta în calea ta de a întâlni iubirea adevărată: 

Când îți dorești o relație împlinită însă te simți frustrată pentru că îți dai seama că, din păcate, continui să repeți aceleași tipare, s-ar putea să îți pierzi speranța în ceea ce privește viitorul romantic și să te întrebi dacă vei găsi vreodată acel suflet pereche cu care să fii până la adânci bătrâneți.

Te îndrăgostești cumva de bărbați care nu sunt compatibili cu tine? Simți că nu te poți conecta la cineva? Întâlnirile au devenit deja stresante? Este greu să continui să îți expui sufletul atunci când simți că nu obții rezultatele pe care ți le dorești.

În cazul în care vrei să fii într-o relație frumoasă, matură, sinceră, însă ești dezamăgită de experiențele tale tot mai dese, atunci poate că ar fi cazul să cauți niște răspunsuri. Identifică obstacolele care te împiedică să obții ceea ce îți dorești. Află ce se întâmplă cu adevărat și de ce nu îți găsești sufletul pereche.

Citește și:

Aceste greșeli comune pot sta în calea ta de a întâlni iubirea adevărată:

1. Nu ești atentă să vezi dacă acțiunile persoanei pe care o întâlnești se aliniază cu cuvintele sale. Acesta este un pas foarte important deoarece te poate ajuta să îți dai seama dacă îți pierzi sau nu timpul.

2. Presupui că cealaltă persoană este pe aceeași pagină cu tine când vine vorba de exclusivitate în relație. Dacă nu ai această discuție sinceră și vulnerabilă poți fi surprinsă mai târziu când vei descoperi că bărbatul cu care ieși de ceva timp se întâlnește și cu alte persoane.

3. Nu ești atentă la steagurile roșii sau la semnele de disconfort. Când te întâlnești cu o persoană nouă, observarea modului în care te simți alături de ea fizic și emoțional îți poate oferi informații valoroase despre sentimentul de siguranță emoțională cu aceasta. După primele întâlniri cu o persoană nouă, poate fi util să ții un jurnal pentru a îți da seama cum te-ai simțit petrecând timpul cu aceasta.

Citește și:

4. Nu știi ce îți dorești cu adevărat de la o relație. Dă-ți seama de ce vrei și care sunt lucrurile pe care le cauți într-o relație astfel încât să poți înțelege cum trebuie să fie bărbatul cu care îți vei petrece restul vieții.

5. Continui o relație nou începută, sperând că lucrurile se vor schimba. Dacă îți compromiți valorile și aștepți o schimbare de la bărbatul cu care ai început să ieși, atunci nu faci nimic altceva decât să pierzi timp prețios prelungind inevitabilul. Un potențial partener poate avea cele mai bune calități, însă dacă valorile sale de bază nu sunt aliniate cu ale tale atunci nimic nu mai contează.

6. Te concentrezi pe potențialul pe care bărbatul îl are... și nu pe momentul prezent. Este ușor să fii distrasă de potențialul cuiva și să fii prinsă în gândurile despre viitorul vostru împreună. Însă la prezent ești atentă? Este el ce îți dorești să fie chiar acum?

Citește și:

7. Ignori cum te simți când nu ești în preajma lui. Deși este important să observi cum te simți când petreci timp cu el este, de asemenea, foarte important să îți dai seama cum te simți când nu sunteți împreună.

foto main adike, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.