Setari Cookie-uri

Pusha T face echipă cu Jay-Z și Pharrell Williams pentru single-ul 'Neck & Wrist'

Cel mai bun debut al carierei istorice a lui Pusha, a fost larg salutat de critici drept unul dintre cele mai bune albume ale anului și a câștigat o nominalizare la Grammy pentru „Best Rap Album”. 

comunicat de presa: Pusha T face echipă cu Jay-Z și Pharrell Williams pentru single-ul “Neck & Wrist”. Aceasta nouă piesă, produsa de Pharrell Williams, și „Diet Coke” produsă de Ye, sunt primele două piese dinaintea viitorului album solo al lui Pusha T.

Pusha T cântă și pe „Hear Me Clearly”, noul single al prietenului și colaboratorului de multă vreme Nigo. Piesa este inclusă pe noul său album „I Know Nigo”, lansat pe 25 martie.

Albumul clasic al lui Pusha T, „Daytona”, a obținut 4 stele în Rolling Stone („o minune a preciziei muzicale”) și a fost numit „un clasic incontestabil în discografia lui Pusha” de Noisey. Cel mai bun debut al carierei istorice a lui Pusha, a fost larg salutat de critici drept unul dintre cele mai bune albume ale anului și a câștigat o nominalizare la Grammy pentru „Best Rap Album”.

Citește și:

„Brand-ul meu este despre crearea de capodopere”, a spus recent Pusha la Complex. „Acesta este o chestie de moștenire pentru mine. Totul este despre a fi grozav.”

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.