Setari Cookie-uri

7 Lucruri mărunte pe care un bărbat le face doar atunci când iubește cu adevărat

Află dacă te iubește cu adevărat! 

1. Va pune sentimentele tale pe primul loc întotdeauna

Te va asculta și va fi acolo pentru tine. Va înțelege atunci când îi ceri ceva și va face tot ce îi stă în puteri pentru a îți oferi acel lucru. Se va asigura întotdeauna că tu ești bine și va pune sentimentele tale pe primul loc, alegând să facă compromisuri (ce-ar fi relațiile fără așa ceva?!) astfel încât lucrurile să fie frumoase.

2. Va face anumite lucruri drăguțe fără ca tu să fii nevoită să îi ceri

Nu ți-a spus că te iubește? Nu te mai concentra pe aceste cuvinte. Faptele și acțiunile sunt cele care contează cu adevărat. Dacă îți cumpără flori în drumul de la muncă spre casă înseamnă că ai fost în mintea lui întreaga zi. Dacă îți face cafea dimineață, înseamnă că vrea să te răsfețe. Dacă îți trimite un mesaj drăguț în timp ce este plecat de acasă, înseamnă că i-ai trecut prin gânduri. Dacă te invită la la restaurantul tău preferat chiar dacă lui nu prea îi place mâncarea de acolo, înseamnă că te pune pe primul loc.

Citește și:

foto unsplash

3. Nu se va supăra niciodată pe tine pentru că îți exprimi sentimentele

Sufletul tău pereche nu va acționa defensiv atunci când spui că te simți incomod într-o situație mai agitată. Nu va spune că ești prea sensibilă când te superi că nu ți-a răspuns la mesajul pe care i l-ai trimis în urmă cu 5 ore. Nu te numește "geloasă" atunci când îl întrebi cui îi trimite mesaje la 12 noaptea. Sentimentele și stările tale contează - iar el te lasă să te exprimi liber.

4. Întotdeauna se va asigura că ești fericită în relația voastră

Nu te va lăsa niciodată să ai gânduri negative cu privire la voi. Nu te va lăsa să îți pui întrebări cu privire la ce se întâmplă. Pentru că el nu este în viața ta pentru a juca jocuri. Nu vrea să se folosească de tine... din contră, va face tot posibilul să îți arate cât de mult contezi pentru el, cât de incredibilă este viața lui de când tu faci parte din ea. Misiunea lui: să te facă fericită zi de zi, clipă de clipă.

Citește și:

5. Te va lăsa să ai o părere care nu se potrivește cu a lui

Sufletul tău pereche nu te va ataca atunci când nu vei fi de acord cu el. Nu te va face să simți că trebuie să accepți tot ce spune și să preiei și tu acele gânduri și idei ca și cum ți-ar aparține în totalitate. Nici vorbă! El știe că sunteți două persoane diferite și de fiecare dată va asculta ce ai de spus.

6. Îți va oferi iubire fără să ceară nimic în schimb

Adevărata iubire este fără limită. Într-o relație sănătoasă partenerul de cuplu oferă tot ce are mai bun fără a ține socoteală și, cel mai important, fără a cere nimic la schimb. Nu te va scoate la o cină romantică pentru ca mai apoi să aștepte ca și tu să faci ceva pentru el. Va face lucruri pentru că te iubește și pentru că vrea să te vadă fericită, nu pentru că se gândește că și el o să primească la rândul lui ceva din partea ta. Nu va ține o listă cu cine și ce a făcut.

Citește și:

7. Te va face să simți că ești tot ce are nevoie

Nu are nevoie de nimic mai mult în afară de tine. Te va complimenta mereu (fie că ești într-o rochie de seară, fie că ai pe tine niște pijamale lejere). Nu te va face niciodată să crezi că trebuie să te schimbi pentru ca el să te dorească în continuare. Va face tot posibilul să simți că ești tot ce are nevoie.

foto main unsplash

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.