Setari Cookie-uri

10 Lucruri pe care le înveți pe măsură ce îți accepți destinul și alegi  să nu mai lupți împotriva planului divin

Mergi pe drumul pe care Universul îl are pregătit pentru tine, nu mai lupta împotriva destinului tău. Acceptă ceea ce este, renunță la tot ce a fost și ai încredere în călătoria ta pentru că este una minunată.

Chiar dacă nu ești sigură de ceea ce se întâmplă, Universul vrea ca tu să știi că ești acolo unde trebuie să fii. Chiar dacă totul pare incert, învață să ai răbdare și să mergi în continuare pe acest drum pentru că în scurt timp lucrurile vor avea sens și tu îți vei da seama de ce ai fost nevoită să treci prin toate aceste întâmplări. Lecțiile de viață învățate acum te conturează, te transformă, te fac mai puternică și te ajută să devii cea mai bună versiune a ta.

Iată care sunt lucrurile pe care le înveți pe măsură ce îți accepți destinul:

1. Cele mai incredibile schimbări au loc în viața ta în momentul în care alegi să preiei controlul asupra lucrurilor pe care chiar le poți controla și nu te mai concentrezi deloc asupra lucrurilor ce nu țin de tine.

Citește și:

2. Fericirea adevărată vine în momentul în care alegi să accepți viața așa cum este ea. Aici și acum. Majoritatea oamenilor sunt nefericiți din simplul motiv că le este imposibil să își accepte prezentul.

3. Dacă ești prinsă în gânduri negre cu privire la trecut, spunându-ti că ai fi putut face mult mai mult, atunci ajungi să ratezi complet ceea ce poți face acum.

4. Când ești pierdută în griji este posibil să îți confunzi aceste gânduri și temeri cu realitatea vieții tale - gândurile nu sunt reale, ele există doar în mintea ta, nu le permite să preia controlul și să îți conducă viața.

5. Cel mai mare obstacol pe care va trebui să îl depășești pentru a crește cu adevărat este mintea ta. Odată ce îl vei depăși pe acesta, îți vei da seama că poți depăși orice.

Citește și:

6. Viața nu va fi întotdeauna ușoară, însă există MEREU un motiv pentru a fi recunoscătoare. Știai că recunoștința este un dar divin? Cu cât ești mai recunoscătoare cu atât devii mai prezentă și mai fericită.

7. Secretul pentru a îți continua drumul este să îți concentrezi toată energia nu pe repararea trecutului (acesta s-a întâmplat, nu mai poți face nimic cu privire la el), ci pe construirea și creșterea a unui prezent nou.

8. Nu există absolut nimic în momentul prezent care să te împiedice să faci progrese în viața ta. Puțin câte puțin. Un pas în față.

9. Uneori trebuie să suferi puțin pentru a te trezi la realitate, pentru a renunta la trecut și pentru a îți arăta că valorezi mult mai mult decât credeai tu.

Citește și:

10. Este dificil să o iei de la capăt, însă și mai dificil este să rămâi într-un capitol dureros al vieții tale care nu îți aduce nimic în afară de tristețe și suferință.

foto main Warm_Tail, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.